Video Tenisistam draud mājas arests par sitienu ar raketi savam tēvam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefano Cicipass
Stefano Cicipass Foto: EPA/Scanpix

Vecāki ir jāciena, neatkarīgi no tā, cik tev ir gadu un kas tu esi. Par to pārliecinājies arī grieķu tenisists Stefano Cicipass, kurš ATP turnīra laikā zaudēja savaldīšanos un ar raketi nejauši iesita savam tēvam, kurš atradās viņam blakus.

Grieķu tenisists zaudēja savaldīšanos pēc tam, kad ATP turnīra ietvaros taibreikā zaudēja pirmo setu austrāliešu tenisa superzvaigznei Nikam Kirim. Cicipass devās uz soliņu un sāka no dusmām dauzīt savu raketi, nejauši trāpot savam tēvam.

Šāda nesavaldība momentāli izsauca arī Cicipasa mātes dusmas, kura piesteidzās pie soliņa, lai salamātu savu dēlu par šādu nesavaldību.

21 gadu vecais Cicipass izteicies, ka viņu pēc šī incidenta, visticamākais, sagaidot mājas arests.

Video: Cicipass pazaudē savaldīšanos mačā pret Kiri

Ja šajā spēlē no kāda tenisista varēja gaidīt kādas nepārdomātas darbības, tad tas drīzāk bija austrālietis Kiris, kurš allaž ir izcēlies skandalozām darbībām laukumā un ārpus tā. Taču šajā mačā viņš uz sava pretinieka fona izskatījās pēc svētuļa un pēc spēles izteicās, ka šādu atgadījumu nevajadzētu uztvert pārāk nopietni: "Es arī cīņas karstumā esmu izdarījis dažādas stulbas lietas. Domāju, ka tas bija negadījums."

Uzvaru šajā mačā trīs setos izcīnīja Kiris (7-6 (9-7) 6-7 (3-7) 7-6 (7-5))

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu