Ceturtdienas horoskops: 23. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 23. janvārim.

AUNS Auni, kuri saistīti ar mediju pasauli, spēs intuitīvi sajust sensācijas. Vienīgi būtu jāuzmanās no pārteikšanās un neskaidru, nepārbaudītu faktu paušanas. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒRSIS Neļaujies nomācošām domām un neuzdrošinies nostādīt sevi pasaules pamestā cietēja lomā. Labs laiks, lai diagnosticētu kādu kaiti, kas jau ilgu laiku nedod tev mieru. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Labs laiks Dvīņiem, kuri darbojas tirdzniecības jomā, pilda organizatoriskas funkcijas. Spēsi rast atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem, sakārtot naudas lietas. Attiecībās ar mīļoto valdīs sapratne.

VĒZIS Tev šodien var būt raksturīgas galējības, kas negatīvi atsauksies gan uz profesionālajām lietām, gan attiecībām ar kolēģiem. Zvaigznes saka priekšā, ka nenāktu par ļaunu lielāka uzmanība pie auto stūres!

LAUVA Būsi sabiedrības dvēsele. It visur tevi sagaidīs ar atplestām rokām. Taču esi piesardzīgs, zem kādas no smaidīgajām sejām var slēpties patiess nelabvēlis, kam padomā būs kārtīgi tev iezāģēt.

JAUNAVA Piemērota diena tiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar zinātniskiem pētījumiem. Iespējams, nejaušības vai laimīgas apstākļu sakritības pēc panāksi ko patiesi būtisku.

SVARI Iedomas, visticamāk, krasi atšķirsies no realitātes. Daži Svari var sajust patiesu sarūgtinājumu, sakaroties ar patieso situāciju. Šis nav pateicīgākais brīdis, lai risinātu materiālas dabas jautājumus.

SKORPIONS Rīta pusē būs daudz neskaidrību, taču jau pēcpusdienā viss izkristalizēsies. Var izrādīties, ka problēmu iemesls nebūs meklējams līdzcilvēkos, bet gan tavā greizajā pasaules uztverē.

STRĒLNIEKS Būsi izteikts taisnības cīnītājs. Aktīvi aizstāvēsi vājākos, grūtībās nonākušos, neskatoties uz iespējamām sekām sev. Darba procesam pieiesi ļoti radoši, kas neapšaubāmi veicinās tavus ienākumus!

MEŽĀZIS Būsi manāmi kaislīgs, šarmants, pratīsi piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Daži Mežāži centīsies iepriecināt mīļoto, pasniedzot ziedu pušķi vai sarīkojot patiesi romantiskas vakariņas.

ŪDENSVĪRS Konkurenti, izdarot savu gājienu, var kļūdīties, kas savukārt tev dos iespēju izvirzīties priekšplānā! Tomēr rēķinies, ka noturēt savas pozīcijas būs grūtāk, nekā tās iekarot.

ZIVIS Var būt problēmas saskarsmē ar klientiem. Neapmierinātība no viņu puses būs vairāk negatīvo emociju izlādēšana, nevis tava vaina. Centies būt savaldīgs, tai pašā laikā neļauj sev kāpt uz galvas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu