Daudzdzīvokļu nama iemītniekiem Indijā no ūdens krāniem sāk tecēt alkohols (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Indijas štatā Keralā kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājiem no ūdens krāniem sācis tecēt alkohols, vēsta televīzijas kanāls CNN.

"Kad no rīta ieslēdzu ūdens padevi, no krāna tecēja brūns ūdens. Devos pārbaudīt, kas par problēmu un ieraudzīju, ka akā ūdens virsu klāj eļļai līdzīga viela. Smaka, kas nāca no akas, bija neciešama," sacīja nama pārvaldnieks Džošijs Maliakāls.

Nama pārvaldnieks atklāja, ka iepriekšējā dienā strādnieki raka bedri, lai atbrīvotos no vietējā bāra un viesnīcas alkohola. Saskaņā ar amatpersonu teikto, tad bedrē glabājās aptuveni 6000 litru alkohola.

"Alkoholam bija beidzies derīguma termiņš jau 2014. gadā, tādēļ mēs izrakām tranšeju uz telpām, lai atbrīvotos no grādīgajiem dzērieniem. Diemžēl tas ietecēja tuvējās ēkas ūdens padeves sistēmā un to piesārņoja," stāstīja vietējais strādnieks.

Šī negadījuma dēļ daudzdzīvokļu nama iemītnieku ūdens krānos tagad tek alus, rums, brendijs. 18 ģimenes, kuras dzīvo namā, jau ir iesniegušas sūdzību vietējā pašvaldībā. Līdz šim vainīgais bārs un viesnīca nama īpašniekiem nodrošinājuši 5000 litrus ūdens.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu