Trīs Zodiaka zīmes, kurām ir risks mūža nogali sagaidīt vienatnē un nabadzībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī vairums cilvēku cenšas darīt visu, lai savas vecumdienas pavadītu pārticībā un mīlošu cilvēku lokā, astrologi ir pārliecināti, ka dažiem Zodiaka pārstāvjiem ir zināmas rakstura iezīmes, kas var novest pie nelaimīgas mūža nogales, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Auna zīmes pārstāvjiem vecumdienas var kļūt par atmaksas laiku. Šie mērķtiecīgie un enerģiskie cilvēki visu dzīvi var pavadīt pūloties nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas, taču tajā pašā laikā aizmirstot par attiecībām ar tuvākajiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien ar savu ugunīgo uzvedību aizskar cilvēkus sev apkārt - šo cilvēku tiešums un eksplozīvā agresija var novest pie tā, ka vecumdienās neviens nevēlas viņus apciemot pat pansionātā.

Dvīņi

Šie komunikablie gaisa stihijas pārstāvji visu dzīvi bauda lieliskas attiecības gan ģimenes, gan draugu lokā, taču, diemžēl, neprot rīkoties ar finansēm. Viņi ne līdz galam izprot naudas un karjeras nozīmi dzīvē un dažādu šaubīgu izvēļu dēļ vecumdienās var palikt ar patiesi mazu pensiju. Astrologi tāpat min, ka postoša ir Dvīņiem raksturīgā tieksme vecumdienās iegādāties ar vien vairāk "saimniecībā noderīgas" lietas, kuras būtībā tikai mazina viņu finansiālo labklājību.

Ūdensvīrs

Visgrūtāk, pēc astrologu domām, vecumdienās klājas tieši neatkarīgajiem un oriģinālajiem Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem - viņu nevērīgums gan pret ģimenes veidošanu, gan karjeras izaugsmi bieži vien rezultējas ar vienatni un diezgan pieticīgu dzīvesstilu. Zvaigžņu pazinēji gan piebilst, ka, lai arī ierobežoti līdzekļi spēj iedragāt Ūdensvīru pašsajūtu, pret vienatni viņiem arī vecumdienās nav īpašu iebildumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu