36 gadus vecā britu "Bārbija no elles" dalās ar šausmu stāstu par skaistumkopšanas procedūru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Daily Star

"Lielbritānijā ir tikai viena "dzīvā Bārbija", un tā esmu es!", ar šādiem vārdiem savu ieceri izņemt sešas ribas, lai sasniegtu "ideālo vidukli" 2018. gadā sociālajos tīklos dalījusies Kerija Mailsa no Eseksas pilsētas Lielbritānijā. Par sievieti, kuru interneta lietotāji jau pamanījušies nodēvēt par "Bārbiju no elles", vēsta portāls "Postimees". 

2018. gada augustā sieviete paziņojusi, ka vēlās ziedojumos savākt 15 tūkstošus sterliņu mārciņu šīs bīstamās operācijas veikšanai. Tā paša gada novembrī dāma dalījusies ar šausmu stāstu - pagrīdes klīnikā, kur viņa bija vērsusies, lai veiktu lūpu palielināšanas procedūru, viņai neprofesionāls ārsts kopā ar filleriem lūpās injicējis bērnu masāžas eļļu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on

Viņa saviem sociālo tīklu sekotājiem stāstījusi, ka aizdomas raisījis jau klīnikas vizuālais tēls -

ēka bijusi netīra un pa tās gaiteņiem skraidījis suns, taču viņa izlēmusi tomēr doties pie "kosmetologa", jo bija lasījusi labas atsauksmes.

Jau pēc stundas sievietes lūpas ir ļoti uzpampušās un sākušas sāpēt. Viņa stāstījusi, ka viņas mute sākusi izskatīties pēc jēlas gaļas. Izbiedētā sieviete zvanījusi sievietei, kura viņai veica injekcijas, taču "kosmetoloģe" viņai ieteikusi mazliet pagulēt, dzert daudz ūdens un masēt lūpas, lai tās "iegūtu nepieciešamo formu". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on

Drīzumā sāpes kļuvušas neizturamas un Kerija vērsusies tuvākajā klīnikā, kur ārsts viņai paziņojis, ka kopā ar nepieciešamo preparātu viņas lūpās injicēta arī masāžas eļļa.

Neskatoties uz nepatīkamo pārdzīvojumu, sieviete nav atmetusi nodomu kļūt par Lielbritānijas "slavenāko dzīvo lelli". Viņa par savu "odziņu" uzskata nenoliedzami efektīvo gotisko stilu, kas sevī ietver tumšas drēbes, lateksu un ādu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Miles (@uk.barbie) on

Sieviete apgalvo, ka jūtas ērti savā ādā un netaisās pārtraukt savas transformācijas, par kurām samaksājusi jau vairākus simtus tūkstošus sterliņu mārciņu.

Mailsas sociālo tīklu ieraksti atklāj, ka ķermeņa "uzlabošana" nav viņas vienīgais hobijs - viņa mīl pavadīt laiku ar saviem suņiem, pastaigāties par kapsētām un rotaļāties ar garu izsaukšanas dēli. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu