Zodiaka pārstāvji, kuriem ir īpaši grūti atrast īstu mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Daudzi cilvēki ir sevi pārliecinājuši par to, ka meklē "īstu mīlestību", taču viņiem patiesībā nav ne jausmas, ko šie vārdi patiesībā nozīmē. Par Zodiaka pārstāvjiem, kuri bieži vien visu dzīvi maldās pa romantisku attiecību līkločiem, tā arī neatrodot partneri, ar kuru palikt līdz mūža beigām, vēsta portāls "Liza".

Mežāzis

Šie zemes stihijas pārstāvji ir dzimuši darbaholiķi - viņu dzīves galvenā prioritāte ir karjeras būvēšana un lietišķu jautājumu risināšama. Mežāžiem materiālās vērtības ir prioritāras un viņi bieži vien nav gatavi atteikties no peļņas romantisku attiecību dēļ. Šo cilvēku dzīves vēl vairāk sarežģī tas, ka viņi ne pārāk labi prot izrādīt savas emocijas, tādēļ reti kad atzīstas kādam savās jūtās. Viņu dzīvēs bieži vien valda aprēķins, kas, kā zināms, īstu laimi atnes ļoti, ļoti reti.

Ūdensvīrs

Ekstravagantajiem Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem nereti ir sajūta, ka viņiem kaut kas trūkst un ka viņi patiesībā ir pelnījuši kaut ko labāku. Attiecību sākumā šie gaisa stihijas pārstāvji ir pārliecināti par savu jūtu noturīgumu, taču, tiklīdz viņi iepazīst arī mīļotā cilvēka trūkumus, viņu galvā parādās šaubas, kas bieži vien izjauc potenciāli pat ļoti laimīgas savienības.

Skorpions

Mērķtiecīgie un emocionālie Skorpioni bieži vien sev ir iegalvojuši, ka viņiem ir nepieciešams tikai viens noteikts cilvēka tips, kas bieži vien var būt maldīgi. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem nereti piemīt arī tendence izmantot partneri pašrealizācijai, neņemot vērā viņa emocionālās vajadzības - šāda attieksme bieži vien ir patiešām cietsirdīga un Skorpioni var pamest patiesi mīlošus cilvēkus banālu un virspusēju iemeslu dēļ.

Vēzis

Šīs jūtīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti labi māk sevi pārliecināt par to, ka viņi kādu no sirds mīl, taču, patiesībā, viņi patiešām reti sastop kādu, kuru mīl no sirds. Astrologi apgalvo, ka tam pie vainas ir Vēžu atkarība no komforta - tiklīdz kaut kas kļūst viņiem neērts, viņi bieži vien vienkārši sāk meklēt jaunu partneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu