Rebenoks ievēlēts par Zepa vietnieku Rīgas brīvostā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Rebenoks
Pāvels Rebenoks Foto: Zane Bitere/LETA

Ceturtdien, 20. februārī, kārtējā Rīgas brīvostas valdes sēdē par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Viesturs Zeps, savukārt priekšsēdētāja vietnieka amatu ieņems Pāvels Rebenoks, portālu "Apollo" informēja Rīgas brīvostas Komunikāciju nodaļas vadītāja Liene Ozola.

Zeps ir Rīgas brīvostas valdes loceklis kopš 2019. gada un pārstāv Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM). Viņš ir arī Rīgas domes deputāts, "Latvijas attīstībai" frakcijas vadītājs.

Rebenoks ir Rīgas brīvostas valdes loceklis kopš 2019. gada un Rīgas brīvostas valdē pārstāv Ekonomikas ministriju. Viņš ir arī zvērinātu advokātu biroja "Rebenoks&Vilders" vadītājs un ekonomikas ministra padomnieks.

Iepriekš Rebenoks strādājis SIA "PricewaterhouseCoopers", zvērinātu advokātu birojos, AS "Rīgas Jūras Līnija" un AS "Latvijas Kuģniecība". Bijis Ventspils Brīvostas valdes loceklis, Rīgas pilsētas Kurzemes rajona izpilddirektora padomnieks, kā arī LR Finanšu ministra un Ministru prezidenta padomnieks.

Rīgas brīvostas valdē ir četri locekļi - Finanšu ministrijas Baiba Bāne, Satiksmes ministrijas pārstāvis Andris Ozoliņš, VARAM pārstāvis Viesturs Zeps, un Ekonomikas ministrijas pārstāvis Pāvels Rebenoks.

Rīgas osta pēc pārkrauto kravu apmēra un arī apkalpoto pasažieru skaita ir lielākā osta Latvijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu