Tamāra Globa nosaukusi četrus marta galvenos veiksminiekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Astroloģijas eksperte Tamāra Globa nākusi klajā ar savu prognozi pavasara sākumam - viņa minējusi četras Zodiaka zīmes, kurām ar mazas piepūles palīdzību sanāks sasniegt ļoti labus rezultātus visās dzīves jomās, vēsta portāls "Postimees".

Lai arī Vēža zīmē dzimušajiem marts nesīs dažādus pārbaudījumus, šie cilvēki tomēr spēs tos pārvarēt un gūt nākotnei ļoti noderīgu pieredzi. Finanšu stāvoklis Vēža zīmē dzimušajiem būs tieši saistīts ar padarītā darba apjomu - lai arī nav gaidāmi pārsteidzoši ienākumi, nenāksies skumt par līdzekļu trūkumu.

Zvaigžņu pazinēja šiem ūdens stihijas pārstāvjiem iesaka vairāk laika pavadīt ar bērniem, kas stiprinās ģimeniskās attiecības. Vēžiem, kuriem nav savas ģimenes, vairāk laika vajadzētu pavadīt nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm.

Zem Lauvas zvaigznāja dzimušajiem šajā mēnesī atgriezīsies dzīvesspars un enerģija - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji, kuri ir vieni, atradīs jaunu otro pusīti, savukārt tie, kuri jau ir laimīgās attiecībās, jutīs, ka ir pareizais laiks pāriet uz nopietnāku attiecību līmeni. Globa gan šīs ugunīgās zīmes pārstāvjiem iesaka būt piesardzīgiem ar saviem tēriņiem. Neskatoties uz saspringto darba grafiku, profesionālā dzīve sagādās baudu un piepildījumu.

Pavasara sākums būs labvēlīgs arī pragmatiskajiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem - ģimenes dzīvē valdīs harmonija, savukārt finanšu jomā būs novērojama stabilitāte. Jaunavu centība nepaliks nepamanīta arī darba vidē, kas tikai stiprinās viņu profesionālo autoritāti. Marts būs labvēlīgs arī lielāku pirkumu veikšanai vai kādu pārmaiņu sākšanai, piemēram, remontam. Labus rezultātus nesīs arī imidža maiņa.

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem viss ies kā no rokas, kas nesīs virkni pozitīvu emociju. Harmonija valdīs arī zem šī zvaigznāja dzimušo mīlas dzīvē. Šiem ūdens stihijas pārstāvjiem, pēc Globas domām, martā nāksies smagi strādāt, taču tas vedīs pie labiem rezultātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu