Otrdienas horoskops: 3. marts (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 3. martam.

AUNS Esi piesardzīgāks naudas jautājumos. Sarunās ar priekšniecību atturies no vaļsirdības, esi kodolīgāks, lietišķāks, rūpīgāk pārdomā sakāmo! Pēcpusdienā vari pievērsties juridiskajām formalitātēm.

VĒRSIS Attiecībās ar kolēģiem iespējami strīdi par atalgojumu vai pienākumu sadali. Saasinātā taisnīguma izjūta var padarīt tevi ātri aizkaitināmu. Šis nav pats piemērotākais brīdis atbildīgāks pārrunām.

DVĪŅI Pirms risini sasāpējušu problēmu, centies atrast tās patieso sakni! Ieklausies līdzgaitniekos, viņu teiktajā var slēpties, kas vairāk par vispārīgām frāzēm. Nelielus kavēkļus var sagādāt datoru niķošanās.

VĒZIS Piemērota diena darbam vienatnē. Ja nepieciešams, vari ķerties pie dažādu veidu aprēķiniem. Pēcpusdienā esi piesardzīgāks pie auto stūres, neļauj mirkļa impulsiem radīt saspringtas situācijas.

LAUVA It visam pieiesi ar radošu, dzīvespriecīgu attieksmi. Lielisks brīdis, lai ķertos klāt darbiem, kuri prasa nestandarta domāšanu, plašas zināšanas. Kolektīvā izcelsies ar savu harismu un humora izjūtu.

JAUNAVA Intensīvais darba temps atstās ietekmi uz nervu sistēmu. Diemžēl var saasināties hroniska rakstura kaites. Nav pats atbilstošākais brīdis, lai apmeklētu valsts iestādes, risinātu nekustamā īpašuma lietas.

SVARI Tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuru profesija skar mākslas, izklaides pasauli, smaidīs veiksme! Ar saviem panākumiem spēsi piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, izpelnīsies komplimentus.

SKORPIONS Neskatoties uz to, ka tevi gaidīs pārbaudījumi gan darbā, gan privātajā dzīvē, tu spēsi saglabāt dzīvesprieku, ticību panākumiem. Dienas izskaņā labprāt pavadīsi laiku kopā ar otro pusīti.

STRĒLNIEKS Šis brīdis ir kā radīts, lai veltītu laiku sabiedriska rakstura aktivitātēm. Ja nepieciešams, droši vari stāties plašākas auditorijas priekšā, veikt pārrunas ar priekšniecību, sadarbības partneriem.

MEŽĀZIS Astroloģiskais stāvoklis būs pateicīgs finansiālo jautājumu kārtošanai. Nav izslēgts, kāds Mežāzis mainīs dzīvesvietu vai risinās ar mantojumiem saistīto. Savā rīcībā būsi pašaizliedzīgs un enerģisks.

ŪDENSVĪRS Mēģini ieklausīties apkārtējo sacītajā, tai skaitā kritikā. Šis ir mirklis, kad izdosies nekļūdīgi apzināties savus trūkumus, saskatīt nianses, kuras līdz šim paslīdējušas garām nepamanītas.

ZIVIS Nekļūsti izšķērdīgs, neapdomīgs naudas lietās. Rūpīgāk seko līdzi izdevumiem, atturies no jaunām kredītsaistībām. Mīlas dzīvē nav izslēgti negaidīti pavērsieni. Kāds Zivs zīmes pārstāvis sāks jaunas attiecības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu