Ar koronavīrusu inficējies arī pirmais NBA spēlētājs; Līga nolemj pārtraukt sezonu (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AFP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) spēlētājam Rūdijam Gobēram konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu. Līdz ar to līga ir nolēmusi uz nenoteiktu laiku pārtraukt sezonu, ziņo ESPN.

Francijas izlases basketbolistam koronavīrusa sindromi tika apstiprināti neilgi pirms šīs nakts spēles starp Oklahomsitijas "Thunder" un Jūtas "Jazz". Šis mačs, protams, tika atcelts, bet pārējās spēles noritēja kā ierasts. Par nelaimi NBA faniem, šīs nakts mači bija pēdējie, kurus bija iespējams vērot, jo līga drošības iemeslu dēļ lēmusi par spēļu pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku.

Zīmīgi, ka Gobērs vēl pirms divām dienām vēl jokojās, pieskaroties mikrofoniem pēc dalības preses konferencē. Interneta vidē Francijas basketbolists par šādu rīcību tagad tiek pamatīgi izmiets.

Tāpat arī tiek ziņots, ka kopš piektdienas Gobērs laukumā izgājis reizē kopumā ar 34 citiem spēlētājiem.

ESPN vēsta, ka spēlētāji, kuri pēdējo 10 dienu laikā tikušies ar "Jazz", saņēmuši norādījumu atrasties karantīnā. Šajā periodā "Jazz" spēlējusi pret Klīvlendas "Cavaliers", Ņujorkas "Knicks", Bostonas "Celtics", Detroitas "Pistons" un Toronto "Raptors" komandām.

Tāpat ESPN ziņo, ka mediķi pabeiguši pārbaudīt visus "Jazz" spēlētājus, kuriem nakts būšot jāpavada "Thunder" komandas arēnā. Viņiem šobrīd nav dota atļauja lidot mājās. Testu rezultātiem vajadzētu būt zināmiem četru stundu laikā.

Tiek vēstīts, ka ar līdzīgiem simptomiem slimnīcā nogādāts arī bijušais "Bulls" treneris Freds Hoidbergs.

ASV uz 30 dienām aizliegs jebkādu ieceļošanu no Eiropas, lai apturētu jaunā koronavīrusa izplatīšanos, trešdien paziņoja ASV prezidents Donalds Tramps.

Tramps ir ticis kritizēts par lēnu reakciju uz koronavīrusa izplatīšanos, kura izraisītā slimība Covid-19 jau ir prasījusi vairāk nekā 4500 cilvēku dzīvības visā pasaulē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu