Svarīga informācija topošajiem autovadītājiem. CSDD publisko izmaiņas pakalpojumu saņemšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Ceļu drošības un satiksmes direkcija (CSDD) nākusi klajā ar jaunāko informāciju par izmaiņām savos pakalpojumos saistībā ar Covid-19 izplatību Latvijā.

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju valstī saistībā ar koronavīrusu, no 16. marta ir noteiktas izmaiņas CSDD pakalpojumu saņemšanā. Tiks nodrošināti visi klientiem būtiskākie pakalpojumi. CSDD aicina izmantot pakalpojumus attālināti.

CSDD informē, ka uz ārkārtējās situācijas laiku tiek atcelti autovadītāju teorijas un praktiskās braukšanas eksāmeni.

Klātienes pakalpojumi – transportlīdzekļu reģistrācijā un autovadītāju apliecību izsniegšana, turpmāk tiks nodrošināti tikai pēc iepriekšējā pieraksta. Klātienes pakalpojumiem varēs pieteikties no 16.marta plkst. 14.00. Līdz 16.marta plkst. 14.00 pakalpojumus saņemt nevarēs.

Tehniskā apskate tiks nodrošināta ierastajā kārtībā. 

Tikai interneta vidē būs iespējams noņemt transportlīdzekli no uzskaites, tā norakstīšana un to īpašnieku maiņa. Tikmēr ārkārtējās situācijas laikā nebūs iespējams veikt automašīnas numurzīmju maiņu.

Tikmēr pakalpojumos, kurus varēs veikt tikai pēc iepriekšēja pieraksta ietilpst - 1. reģistrācija, nozaudētu vai nozagtu numurzīmju saņemšana un citi neatliekamie pakalpojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu