Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuru dzīvēs marta beigās gaidāmas nopietnas pārmaiņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa ir nācis klajā ar astroloģisko prognozi trim Zodiaka zīmēm, kuru dzīvēs marta beigās ir gaidāmas vērā ņemamas un svarīgas pārmaiņas, vēsta portāls "Postimees".

Zvaigžņu pazinējs apgalvo, ka marta beigas kalpos par jauna un aizraujoša dzīves posma sākumu Skorpiona zīmē dzimušajiem - viņu ikdienā notiks visai brīnumainas lietas, kuras, savukārt, sev līdz nesīs arī labvēlīgus likteņa pavērsienus. Astrologs piekodina, ka šis nav īstais laiks šaubām un negativitātei!

Marta beigas, pēc Globas domām, kļūs īpaši labvēlīgas Strēlnieka zīmes pārstāvjiem - šiem cilvēkiem būs iespēja atklāt savas spēkas un talantus. Radošā enerģija zem šī zvaigznāja dzimušajiem palīdzēs palikt aktīviem un pozitīviem. Šiem uguns stihijas pārstāvjiem būs iespēja saņemt domubiedru atbalstu un ar neticamu vieglumu sasniegt savus mērķus - astrolgs iesaka šajā laikā nebaidīties tēmēt augstu un izpētīt sava potenciāla robežas.

Lai arī Mežāža zīmes pārstāvjiem šajā laikā šķitīs, ka viņu dzīvēs ir sācies pilnīgs panīkums, pavasara sākums tos piepildīs ar reti spēcīgu enerģiju, kuras ietekmē gribēsies uzsākt dažādas aizraujošas iniciatīvas. Marta beigās, pēc astrologa teiktā, zem šī zvaigznāja dzimušajiem parādīsies jaunas iespējas, kuras nākotnē var novest pie lieliem panākumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu