Ar vēzi slimā Šenona Dohertija vēršas pie cilvēkiem, kuri neievēro karantīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā amerikāņu aktrise Šona Dohertija savā "Instagram" kontā vērsusies ar ziņu pie cilvēkiem, kuri neievēro sociālo distancēšanos.

Vēl nesen aktrise nāca klajā ar paziņojumu, ka viņai jāatsāk cīņa ar vēzi, kas nu jau ir ceturtajā stadijā. Šoreiz slavenība vērsusies pie saviem sekotājiem, aicinot ievērot koronavīrusa karantīnas noteikumus. Savā "Instagram" kontā aktrise ievietojusi attēlu ar varavīksni, tam pievienojot pārdomu pilnu tekstu.

"Lielisks atgādinājums par to, ka šī pasaule ir skaista. Saprotu, ka daži cilvēki ir pārliecināti, ka ierobežojumi uz viņiem neattiecas. Šie cilvēki ir jauni, veseli un pārdzīvos šo visu. Daži, savukārt, uzskata, ka akciju tirgus un ekonomika ir svarīgāka nekā cilvēka dzīvība. Joprojām ir cilvēki, kuri neievēro sociālo distancēšanos," vēstījumu sāka Dohertija.

"Šiem cilvēkiem gribētu pajautāt, vai jums mājās nav vecvecāki, kurus mīlat? Vai jūsu ģimenē nav neviena ar cilvēka ar vāju imūnsistēmu? Vai jūsu draugu lokā nav neviens vēža slimnieks? Un, vai tiešām jūs vēlaties šobrīd riskēt arī ar savu dzīvību," turpināja aktrise.

Nobeigumā slavenība saviem sekotājiem uzdeva pavisam vienkāršu jautājumu: "Mūsu valstij vajag cienīt katra indivīdu, kā arī tā tiesības un vēlmi dzīvot. Mums tas ir jādara visā pasaulē. Vai tiešām ir tik grūti ievērot sociālo distancēšanos?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu