Ko frizieri tev nestāsta? Matu kopšanas padomi, kas noderēs ikkatrai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Šo sajūtu noteikti zina ikviens - pēc friziera apmeklējuma jūtamies kā īstākās zvaigznes, taču pēc pāris dienām efekts ir jau krietni mazinājies. Kas ir triki, ar kuru palīdzību frizieri matus padara tik mirdzošus un izskatīgus? To atklāj portāls "Krasota Krasota".

Tikai matu gali!

Ja cilvēkam ir sausa galvas āda, kondicionieri vajadzētu uzklāt visā matu garumā, taču vairumam ikdienā galvas āda jau tā izstrādā gana daudz dabīgo eļļu. Pārmērīga kondicioniera lietošana var novest pie taukainiem matiem, tādēļ frizieri bieži vien kondicionieri ieklāj tikai matu galos.

Kā noturēt matadatas?

Daudzas dāmas, kuras ikdienā matu sasukai lieto matadatas, zina, ka ir visai izaicinoši tās ievietot tā, lai frizūra dienas gaitā neizjūk. Frizieru ieteikums? Matadatas fiksēt vietā ar matu laku - šādi nebūs jāuztraucas par mūždien visās telpās atstātām "dāvaniņām".

Galvas masāža

Galvas masāžu mazgājot matus var veikt ne tikai frizieris, bet gan jebkurš! Lai arī šis process aizņem vien pāris papildus sekundes, tas stimulē asinsriti un pozitīvi ietekmē matu augšanu. Šim nolūkam ir nopērkamas arī dažādas ierīces - tā var būt lieliska investīcija ne tikai izskatā, bet arī ikdienas pašsajūtā!

Nepaklausīgo matiņu savaldīšana

Kurai dāmai gan nav gadījies, ka ar matu putām ieveidoto frizūru izjauc pāris "izspraukušies" matiņi? Šāda situācija var likt apdomāt visa matu sakārtojuma pārveidi! To ir iespējams labot, neizmantojot ķemmi, kas var izjaukt sasuku - uz mazas birstītes uzpūšot laku, nepaklausīgie matiņi kļūs krietni labāk kontrolējami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu