"Viņš vēl pieprasīja tualetes papīru." Bijušais īru futbolists dzinies pakaļ vīrietim, kurš nokārtojies sportista pagalmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džonatans Volterss
Džonatans Volterss Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais īru futbolists Džonatans Volterss ar virkni ierakstu savā "Twitter" kontā sekotājiem atklājis kādu ļoti amizantu stāstu.

Bijušais "Ipswich" un "Stoke City" klubu futbolists futbola bučus "uz nagliņas kāra" pirms gada, bet apliecināja, ka joprojām ir lieliskā fiziskā formā. Kā savā "Twitter" kontā atklāja pats futbolists, viņam nācies dzīties pakaļ kādam vīram, kurš spēlētāja mājas pagalmā nokārtojis "lielās" dabiskās vajadzības.

"Patiess stāsts no vakardienas. Ar sievu un suni grasījos doties pastaigā, kad pagalmā ieraudzīju vīrieti, kurš ar nolaistiem šortiem bija pietupies, lai atstātu mums "dāvanu". Viņš mūs ieraudzīja, uzvilka šortus un metās bēgt," stāstu iesāka Volterss.

Lai gan nelūgtais viesis mucis žiperīgi, bijušais futbolists nav bijis gatavs šo bezkaunību atstāt nesodītu: "Pavisam drīz sapratu, ka šis puisis ir diezgan labs skrējējs, tomēr viņš nebija novērtējis manas spējas skriet pret kalnu. Skrienot pret kalnu 45 grādu leņķī, es viņam strauji tuvojos, par to konstanti skrējējam arī atgādinot. Visbeidzot noķēru viņu."

Bijušais futbolists licis huligānam doties atpakaļ, lai satīrītu izkārnījumus. Bezkaunīgā vīrieša atbilde esot pārsteigusi Voltersu: "Pieprasīju, lai viņš atgriežas un visu satīra. Viņš sāka argumentēt, ka tas, ko izdarījis, ir pieņemami. Viņš vēl pieprasīja tualetes papīru!"

Uz šādu bezkaunīgu vīrieša lūgumu Volterss nepalika atbildi parādā: "Teicu, lai izmanto to skaisto T kreklu, kas viņam ir mugurā. Arī mana kaimiņiene, izdzirdējusi mūsu sarunu, iznāca ārā no mājas, lai pateiktu vīrietim, cik viņš ir pretīgs."

Volterss, ar varu turot huligāna rokas aiz viņa muguras, spēja vīrieti aizgādāt atpakaļ līdz "nozieguma vietai", kur bezkauņa ar plastmasas maisiņu rokā arī sācis savākt savus izkārnījumus. Pie reizes bijušais futbolists izvilcis telefonu, lai nofilmētu notiekošo un saglabātu pierādījumus.

"Viņš tad, lietojot fizisku spēku, atņēma manu telefonu, kliedzot: "Nē, nē nē!" Tikpat ātri šo telefonu, izmantojot fizisku spēku, atdabūju. Tajā brīdi viņš saprata, ka vēl spēj paskriet," turpināja Volterss.

"Maisiņu ar pretīgo saturu viņš iemeta somā un skrēja prom otrā virzienā. Visticamāk, uz savām mājām, kuras, kā pats teica, esot 10 jūdžu (16 kilometru) attālumā," rakstīja futbolists, piebilstot, ka cer - sieva mājās huligānu kārtīgi pārmācīs.

Tāpat Volterss uzsvēra, ka vīrietim vajadzētu atgriezties, lai atvainotos gan sportista sievai un bērniem, gan arī apkārtējās mājās dzīvojošajiem kaimiņiem. Šantāžai bijušais futbolists gatavs izmantot nofilmēto video.

Nobeigumā bijušais futbolists aicināja visus pasargāt pašiem sevi: "Godīgi sakot, grūti pat izprast, uz ko tik cilvēki nav spējīgi, lai nebūtu jāizmanto savs tualetes papīra rullis. Atcerieties par sociālo distancēšanos un neejiet nokārtoties citu pagalmos. Sargājiet sevi!"

Īru uzbrucējs savas karjeras laikā aizvadīja 18 sezonas un piedalījās kopumā 495 spēlēs, gūstot 94 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu