"Draudēja ar nazi pie veikala apmeklētāja kakla." Rīgā neadekvāts vīrietis veic neizprotamas darbības ar nazi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Rīgā, Pārdaugavā kāds aculiecinieks sazinājās ar policiju un norādīja, ka kādā no veikaliem Šampēterī, vīrietis ar nazi mēģinājis uzbrukt veikala apmeklētājiem, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Šonedēļ ap plkst. 21.30 Rīgas policijas patruļa iegriezusies vienā no degvielas uzpildes stacijām Šampētera rajonā. Tiesa, iecerētās lietas palika neizdarītas, jo pie viņiem piesteidzās kāds aculiecinieks, kurš stāstīja par uzbrukumu veikalā ar nazi.

"Ierodoties norādītajā veikalā, policija pamanīja ļaužu bariņu. Kāds vīrietis, redzot policijas ekipāžu, paslēpās aiz auto, kas novietots pie veikala. Pēc vairāku minūšu sarunas, vīrieti tomēr izdevās aizturēt," raidījumam "Degpunktā" stāstīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes priekšnieka vietnieks Edgars Bensons-Bukšs.

Sarunā ar aculieciniekiem atklājies, ka aizturētā vīrieša rīcība bijusi neizskaidrojama. Atnācējs, nav vēlējis aplaupīt veikalu, kā arī, viņam iepriekš nav bijis nekāds konflikts ar kādu no apmeklētājiem.

Uzbrucēja nesaprotamā uzvedība sākusies mirklī, kad viņš rupji lamājoties, negaidīti izvilcis nazi un pielicis to pie kakla vienam no apmeklētājiem. Par laimi, apkārtējiem izdevies vīrieti pierunāt novākt nazi un brīdi vēlāk viņš izdzīts no veikala. Savukārt, pats aizturētais, vakara turpinājumā, pat nonācis Valsts policijas (VP) iecirknī, tā arī nav spējis izskaidrot savu uzvedību.

Šobrīd lietu pārņēmuši VP darbinieki, kuri lems, kāds tad būs šī vīra tālākais liktenis un kāds sods viņam pienākas, taču ir skaidrs, ka dzeršana līdz "baltām pelītēm" nav attaisnojums un par šī vakara veikumu aizturētajam draud pat kriminālatbildība.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu