Iespaidīga avārija Ķengaragā. Saduroties divām mašīnā, viens no spēkratiem izdemolē sabiedriskā transporta pieturu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Marija Ivanova

Trešdien, 25. martā, smaga autoavārija notikusi Rīgā, Ķengaraga rajonā, kad divu spēkratu sadursmes rezultātā, cieta vairāki cilvēki, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Negadījums noticis Maskavas un Ķengaraga ielu krustojumā pie Ķengaraga tirgus. Tur sadūrās divas automašīnas - "Opel" un "Citroen".

Melnās krāsas "Opel" spēkrats pēc notikušā ietriecās sabiedriskā transporta pieturas nojumē. Avārijā cietuši vairāki automašīnās esošie cilvēki.

Kā atklāja sarkanā "Citroen" automašīnas vadītājs, tad viņš veicot kreiso pagriezienu bijis īpaši piesardzīgs, taču izvairīties no "lidojošā" "Opel" neesot bijis variantu. "Opel" markas automašīnas vadītājs krustojumā iebraucis pie sarkanās gaismas.

"Trīs mašīnas stāvēja un gaidīja. Es arī gaidīju brīdi, kad iedegsies sarkanā gaisma un varēšu braukt. Tāpēc šeit notiek tik daudz avāriju. Sagaidīju sarkano gaismu un sāku braukt," raidījumam "Degpunktā" stāstīja Aleksandrs, kurš vadīja "Citroen" mašīnu.

Aleksandrs norādīja, ka par laimi neviens negadījumā necieta. Savukārt otrs transportlīdzekļa vadītājs noliedz, ka būtu braucis pie sarkanā un pārkāpis ātrumu.

Tikmēr "Opel" mašīnas blakussēdētāja norādīja, ka viņi braukuši pie zaļās gaismas. "Mēs pa galveno ceļu un pie zaļās gaismas. Sarkanā mašīna vienkārši izleca priekšā. Šoferi ar ātro palīdzību aizveda uz slimnīcu."

Notikuma aculiecinieks Uldis stāsta, ka "Opel" mašīnas vadītājs esot lielā ātrumā braucis zem sarkanās gaismas. Esot bijis liels troksnis, taču par laimi cilvēki pieturā neesot cietuši.

Lietas turpinājums nonāks kāda izmeklētāja rokas, kurš arī izlems, kurš tad īsti vainojams avārijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu