"Es brīdināju, lai viņš dodas mājās." Tēvs ASV, baidoties no inficēšanās ar Covid-19, neļauj dēlam atgriezties mājās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV Ņujorkas štatā kāds tēvs aizliedzis savam 21 gadu vecajam dēlam atgriezties mājās pēc ballītes, baidoties no inficēšanās ar Covid-19, vēsta portāls "Insider".

Mets Levīns ir Springfīldas koledžas students un bija devies izklaidēties uz Padras salu, kura atrodas Teksasas štatā. Puisis no atvaļinājuma mājās atgriezās ātrāk nekā plānots, taču tēvs Pīters nelaida dēlu iekšā mājās.

"Es ar Metu runāju un teicu, lai viņi atgriežas mājās un nedodas izklaidēties. Es biju ļoti saniknots. Situācija Ņujorkas štatā ar katru dienu kļuva arvien sliktāka un sliktāka," stāsta Pīters.

Tā kā Mets neieklausījās savā tēvā, tad Pīters pateica, ka mājās viņš nedrīkstēs doties. "Šeit arī dzīvo Meta vecvecāki un viņi ir riska grupā. Nav vajadzības viņos radīt stresu."

"Es mīlu savu dēļu, taču viņš nedrīkst doties mājās," sacīja tēvs.

Pīters bija piepildījis savu mašīnu ar iepirkumiem no pārtikas veikala un atstājis naudu 300 ASV dolāru apmērā.

ASV šobrīd ir visvairāk Covid-19 skartā valsts pasaulē. Tieši Ņujorkas štats ir koronavīrusa epicentrs valstī. ASV līdz šodienas rītam ar Covid-19 inficējušies vairāk nekā 142 000 cilvēku, bet bojā gājuši teju 2500 iedzīvotāju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu