Vīrietis ASV neielaiž mājās dēlu, kurš, par spīti brīdinājumiem par vīrusu, devies izklaidēties (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāds vīrietis ASV Ņujorkas štatā atteicies savās mājās ielaist 21 gadu veco dēlu, kurš Covid-19 pandēmijas laikā izvēlējies doties pavasara atpūtā uz Teksasu, vēsta portāls "Business Insider".

51 gadu vecais Pīters Levins portālam "New York Post" atklājis, ka viņš ir centies pierunāt savu 21 gadu veco dēlu Metu atgriezties mājās ātrāk, taču viņš ir atteicies

"Mēs sazvanījāmies katru dienu un es centos viņu pārliecināt atgriezties mājās ātrāk. Biju ļoti satraucies, jo ziņas ik dienu kļuva arvien biedējošākas," atklājis vīrietis, piebilstot, ka dēls viņam regulāri sūtījis bildes, kurās viņš ar draugiem bauda brīvdabas pasākumus.

Visbiedzot Pīters nolēmis, ka pēc ceļojuma neļaus savam dēlam un viņa draugiem palikt viņu ģimenes mājās. "Ar mums dzīvo arī viņa vecvecāki un man nebija vēlmes viņus pakļaut riskam," atklājis Levins. 

"Kad viņi noparkojās netālu no mūsu iebraucamā ceļa, teicu, lai viņi netuvojās," atklājis Pīters Levins, piebilstot, ka atpūtniekiem tāpat ir bijis jāatgriežas, lai savāktu viņa dēla mašīnu.

"Es mīlu savu dēlu, taču jūs nevarat šeit palikt. Ja kādam no jums vajag nokārtoties, dariet to krūmos," teicis vīrietis un vairāki jaunieši ir sekojuši viņa aicinājumam.

Jauniešiem nācies griezties atpakaļ un uzsākt divas ar pusi stundas garu ceļu atpakaļ uz kopmītnēm. Gādīgais tēvs gan mašīnas bagāžas nodalījumā atstājis maisus ar pārtiku un uz vadītāja sēdekļa atstājis aploksni ar 300 dolāriem.

Vīrietis gan izteicies, ka viņu dēls, visticamāk, vecākus neredzēs labu laiku, jo tas būs pārāk riskanti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu