Arī Kurucs nedrīkstēs atgriezties Latvijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: www.nba.com/nets

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" Eiropas spēlētājiem, tajā skaitā Rodionam Kurucam, jāsamierinās ar palikšanu ASV, paudis vienības ģenerālmenedžeris Šons Markss.

"Nets" basketbolistiem pēc 14 dienu pašizolācijas nav koronavīrusa saslimšanas simptomu. Komanda gan sekos drošības ieteikumiem, ieturot sociālo distancēšanos un izvairoties no sabiedriskām vietām.

Ja Ziemeļamerikā spēlējošajiem basketbolistiem ir iespējas tikt pie savām ģimenēm, tad eiropiešiem - latvietim Kurucam, bosnietim Džananam Musam un francūzim Timotē Luvavu-Kabaro - jāsamierinās ar attālinātu komunikāciju.

"Viņi kaut kā cīnās ar to, un arī viņu ģimenes tiek galā," "Netsdaily.com" citē Marska teikto. "Taču tas ir ļoti grūti, jo viņu ģimenes ir pilnībā šķirtas. Viņi nav vienā un tajā pašā laika zonā, atrodas citās valstīs, turklāt ir ceļošanas aizliegums. Tātad, šie puiši nevar doties mājās. Patiesībā nav īpaši jēgas censties doties projām. Labākais, ko šobrīd varam darīt, ir būt kopā, atbalstīt viņus un viņu ģimenes."

"Nets" pirms turnīra pārtraukšanas ar 30 uzvarām 64 spēlēs ieņēma septīto vietu Austrumu konferencē.

Regulārais čempionāts tika pārtraukts 11.martā. Arēnas ir slēgtas uz nenoteiktu laiku pat treniņiem, un nav skaidrs, kad un vai NBA sezona atsāksies.

Pēdējo reizi pilna NBA sezona netika aizvadīta 2011./2012.gada sezonā, jo līga un spēlētāju asociācija nespēja vienoties par koplīgumu. Togad pirmie dueļi tika aizvadīti ap Ziemassvētku laiku, bet kopumā sezona sastāvēja no 66 spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu