Sestdienas horoskops: 4. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 4. aprīlim.

AUNS Esi nedaudz pieticīgāks attiecībā uz savām vēlmēm, mērķiem, lai nav jāpiedzīvo sarūgtinājums. Šodien iegūs tieši savaldīgākie, apzinīgākie Auna zīmes pārstāvji. Vakaru noteikti pavadi mājās.

VĒRSIS Dienu pavadīsi aktīvi. Mājās būs neskaitāmi mazie darbiņi, kuri prasīs daudz laika, taču tu būsi apņēmības pilns lielāko daļu no tiem paveikt. Neļauj kopdzīvē ar otro pusīti iezagties rutīnai, pelēcībai.

DVĪŅI Kārtējo reizi apkārtējiem pierādīsi savu erudīciju, asprātību un daudzšķautņaino raksturu. Attiecībās ar mājiniekiem būsi jautrs un bezrūpīgs. Sportiskas aktivitātes palīdzēs noņemt lieko spriedzi.

VĒZIS Būsi gādīgs pret ģimenes locekļiem. Priecēs patīkamā mājas gaisotne. Šis nav piemērots brīdis sabiedriskajiem pasākumiem. Sievietēm var parādīties vēlme mainīt kaut ko izskatā, ģērbšanās stilā.

LAUVA Esi piesardzīgāks izteikumos, jo viens nevietā pateikts vārds var pavērsties pret tevi pašu. Zvaigznes brīdina, ka šobrīd draugu solījumi nav tie, uz kuriem vajadzētu paļauties. Vairāk balsties uz laulāto.

JAUNAVA Diena, kurā daudz domāsi par attiecību jomu, ģimenes lietām. Ja vēlies no sirds izrunāties ar mīļoto cilvēku, dari to labāk pēcpusdienā, jo rīta pusē partnera oma var nebūt tā labākā.

SVARI Tev piemītošais jutekliskums un dzīvesprieks dos vajadzīgo artavu attiecībās ar mīļoto. Pratīsi pārsteigt partneri, liksi viņam justies īpašam. Otrā pusīte noteikti centīsies neatpalikt, atdarīt ar ko līdzīgu.

SKORPIONS No līdzcilvēkiem atšķirsies ar nevainojamu spēju izprast lietas būtību, saskatīt kopsakarības. Laba diena radošajam un intelektuālajam darbam. Attiecības ar otro pusīti būs kaislīgas!

STRĒLNIEKS Vari atpūsties dabā, baudīt tuvāko cilvēku sabiedrību, taču skatīties saviesīgu pasākumu virzienā gan nevajadzētu. Ja vajadzība mudina apmeklēt veikalu, dari to labāk dienas pirmajā pusē.

MEŽĀZIS Notikumiem bagāts brīdis. Nav izslēgti negaidīti viesi, atgadījumi, kuri liks gūt svarīgas atziņas, veikt korekcijas nākotnes profesionālajos plānos. Attiecībās ar laulāto būsi mierīgs un pielaidīgs.

ŪDENSVĪRS Alksi pēc draugu, domubiedru kompānijas. Ja apstākļi neļaus satikties klātienē, nekautrējoties izmantosi interneta sniegtās saziņas iespējas. Nepārslogo kuņģi, nelieto pārāk asus ēdienus.

ZIVIS Nav izslēgts, ka darba lietas prasīs pievērst tām uzmanību. Laulātais būs saprotošs, nekādus pārmetumus tev neizteiks. Dienas otrajā pusē atrodi laiku savām atvasītēm, izrunājies kā nākas ar viņām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu