Āzijā iestrēgusī blogere Alise Mičule dalās ar kadriem, kuros pozē kaila (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju jūtūbere, influencere, ceļotāja un vegāne Alise Mičule, kura ārkārtas situāciju aizvada Taizemē, savā sociālā tīkla "Instagram" kontā drosmīgi dalās ar kadriem, kuros redzama kaila.

Vienā no "Instagram" publiskotajiem kadriem Mičule redzama pavisam kaila no mugurpuses, pastāstot, ka pa mājām staigā kaila. "Jo mazāk drēbju, jo labāk un ērtāk jūtos. Taizeme mani iemācīja pa pliko pludmalē čillot."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a l i s e m i č u l e (@alisewild) on

Savukārt citā kadrā blogere dalījās ar kadru, kurā redzamas viņas kailās krūtis, kuras viņa piesegusi ar rokām un mango. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a l i s e m i č u l e (@alisewild) on

Atgādinām, ka pēc ārkārtas situācijas izsludināšanas Mičule sociālajos tīklos paziņoja, ka viņas plānotie lidojumi no Bali ir atcelti, tādēļ viņa dosies ārkārtas situācijas mēnesi pavadīt Taizemē. 

"Mēs par to īsti nesatraucamies. Mums lidojumu atcēla jau pirms divām dienām. Mums bija lidojums no Bali uz Vāciju car Singapūru. Gan Singapūra, gan Vācija ir to valstu sarakstā, kur totāli neiesaka braukt, tādēļ viņi mums atcēla lidojumus, bet mums atgriezīs naudu, kas ir forši. Un tad sakarā ar to, ka slēgs tās robežas, mēs bijām izlēmuši, ka nelidosim atpakaļ uz Latviju un paliksim vismaz mēnesi Taizemē," pastāstīja blogere.

Kā zināms, šī nebūt nav pirmā reize, kad Mičule kameras priekšā stājas kā no mātes miesām nākusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a l i s e m i č u l e (@alisewild) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu