Linda Mūrniece izlēmusi savas viesnīcas restorānā strādāt divatā ar bārmeni (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ linda_murniece

Jau vēstījām, ka VID atteicis Lindas Mūrnieces vadītajam uzņēmumam "Hotel Roma" izmaksāt dīkstāves pabalstu. Pēc tam Mūrniece parādīja, kā atvadās no saviem viesnīcas darbiniekiem, taču nu viņa pastāstīja, ka tomēr viņas uzņēmums netiks slēgts pavisam - no šodienas, 8. aprīļa, tiks atvērta restorāna terase, kurā viņa darbosies kopā ar vēl darbā palikušo bārmeni. 

Mūrniece sociālajos tīklos dalījās ar arhīva foto no viesnīcas "Hotel Roma" restorāna "Mazais Otto", kurš, kā redzams kadrā, ir pārpildīts ar cilvēkiem.  Pie foto viņa pastāstīja, ka tomēr nav nokārusi galvu un, neskatoties uz darbinieku aiziešanu, turpinās restorāna darbu.

Šī ir dažus gadus veca bilde. No skaistām dienām Mazais Otto ❤️ Un - ziniet - man apnika sērot un domāt par slikto....

Posted by Linda Mūrniece on Otrdiena, 2020. gada 7. aprīlis

"Man apnika sērot un domāt par slikto. Dīkstāves pabalstu manam uzņēmumam nepiešķīra, gandrīz visi manējie ir aizgājuši no darba. Bet es un bārmenis vēl nebijām uzrakstījuši atlūgumus. Tātad - varam strādāt.

Rīt izliekam terasīti, ievērojam lielas atstarpes un pie galdiņiem sēdinām pa divi. Mums ir cimdi, dezinfekcijas līdzekļi un svaigs gaiss, jo terase.

Juridiski mēs to varam atļauties. Emocionāli gribam. Un ceram, ka tā ir atgriešanās dzīvē. Zinām, ka neko nepelnīsim, nodokļus maksāsim, lai ko par to nedomātu. Bet mēs būsim darbā un būsim pieejami tiem, kas noilgojušies pēc pasēdēšanas ar dzēriena glāzi saulītē. Ēdienu gan nebūs, virtuve skumji tukša. Bet riekstiņi pie pavasara dzērieniem būs pieejami.

Ps. Jā - un man vēl ir grāmatas manas, kas šim laikam var būt vajadzīgas. Nāciet pakaļ. Par velti pie kafijas," rakstīja Mūrniece.

Atgādinām, ka VID atteica izmaksāt dīkstāves pabalstu Mūrnieces vadītā uzņēmuma darbiniekiem, tāpēc ka martā viesnīcai bija izveidojies nodokļu parāds 32 tūkstošu eiro apmērā. "Mēs to plānojām nomaksāt, par ko VID iesniedzām pieteikumu jau februārī, pirms visa šī... Pēc šī VID mūs pieskaitīja negodprātīgajiem? Nevis izvērtēja daudzu gadu vēsturi?" - vēstīja Mūrniece.

Mūrnieces vadītajā uzņēmumā darbojās 55 cilvēki. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu