Foto Skandalozais Morinju kopā ar kluba futbolistiem rupji pārkāpj Lielbritānijas karantīnas noteikumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žuze Morinju
Žuze Morinju Foto: SIPA/Scanpix

Plašu sašutumu radījuši internetā publicētais video un attēli, kuros redzams, ka vairāki Totenhemas "Hotspur" futbolisti galvenā trenera Žuze Morinju vadībā aizvada treniņus brīvā dabā.

Morinju un vairāki Totenhemas kluba futbolisti tika pieķerti aizvadām atklāto treniņu Ziemeļlondonā. Šāda darbība, protams, ir pretrunā ar Lielbritānijas valdības izsludināto aizliegumu treniņiem brīvā dabā.

Izsludinātie noteikumi paredz, ka ar fiziskām aktivitātēm ārpus telpām kopā drīkst tikai personas, kuras nāk no vienas mājsaimniecības. "Hotspur" gadījumā šis noteikums pilnīgi noteikti ir pārkāpts.

Tiesa, Morinju, spriežot pēc visa, šajā treniņā dzelžaini ir sekojis citam norādījumam - divu metru distances ievērošanai no blakus esošās personas.

Ja augstāk redzamajos attēlos divu metru distance tiek ievērota, tad Daivinsons Sančezs un Raiens Sesenons devās skrējienā, nepieciešamo distanci ignorējot.

"Atgādinājām visiem saviem spēlētājiem par sociālās distancēšanās cienīšanu un distancēšanos brīvdabas treniņu laikā. Mēs turpināsim uzsvērt šīs ziņas nozīmīgumu," oficiālā paziņojumā rakstīja "Hotspur" pārstāvis.

Tiek ziņots, ka Morinju par šādu pārkāpumu saņems brīdinājumu arī no varas iestādēm.

Aizvadītajā nedēļā par būtisku pašizolācijas noteikumu pārkāpumu plašu nosodījumu saņēma cits premjerlīgas futbolists - Mančesteras "City" aizsargs Kails Volkers, kurš savā namā bija noorganizējis seksa ballīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu