Video Pašizolācijas laikā "ierūsē" arī paši labākie - boksa čempions treniņā pats sev uzsit zilu aci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Super vieglā svara kategorijas čempiona Sema Maksvela sitienu tehnikas video pamācība noslēdzās ar ievērojamu zilumu zem cīkstoņa labās acs. Šajā reizē boksera pāri darītājs bija viņš pats.

Čempions super vieglajā svarā (līdz 63,5 kilogramiem) piesniedz boksa video nodarbības, mācot skatītājiem dažādas sitienu tehnikas. Šoreiz Maksvels mēģināja demonstrēt, kā pareizi izdarīt sitienu no apakšas. Diemžēl paraugdemonstrējums izvērtās pavisam neveiksmīgs.

Video izgriezumā, ko čempions publicēja savā "Instagram" kontā redzams, ka viņš viņš ātru sitienu kombināciju noslēdza ar precīzu trāpījumu pa savu labo aci. Pēc šī incidenta bokseris aicināja video pārtraukt. Pēcāk Maksvels saviem sekotājiem atrādīja pamatīgu zilumu zem labās acs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sam Maxwell (@sammax88) on

Bokseris pie video norādīja, ka boksa video pamācības uz laiku tiks pārtrauktas, kā arī atvainojās visiem skatītājiem, kas par tām maksā.

31 gadu vecais bokseris savas karjeras laikā ir uzvarējis visās 13 cīņās. Britu sportists ir arī Pasaules boksa organizācijas (WBO) Eiropas čempions super vieglajā svarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu