Tiks noskaidroti Latvijas ietekmīgākie influenceri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Trešdien, 22. aprīlī, plkst. 19:00 interneta vietnē twitch.tv norisināsies "Golin Accelerators of Relevance Influenceru indeksa 2020" apbalvošanas ceremonija, paziņojot Latvijas ietekmīgākos influencerus.

Influenceri tiks paziņoti deviņās jomās un trijās kategorijās (mikro, medium un makro). Latvijas labākie influenceri tika meklēti tādās jomās kā dizains, dzīvesstils, ēdiens, foto un video, izklaide, jaunatne, mode, skaistums un sports.

Inlfuenceri atlasīti, vadoties pēc starptautiskas, datos balstītas pieejas – "Golin Accelerators of Relevance" – sadarbībā ar "Instagram" analītikas rīku "HypeAuditor" un vienu no vadošajiem datu vākšanas un izpētes uzņēmumiem Eiropā "Norstat".

Šogad indeksa metodoloģija tika pilnveidota, iesaistot vairāk neatkarīgo ekspertu. Viedokļa līderu sniegumu vērtēja tādi iepriekšminētās jomas pārstāvošie neatkarīgie eksperti kā šefpavārs Elmārs Tannis, pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs, sporta raidījumu vadītājs Rūdolfs Kugrēns, TV raidījumu vadītājs, režisors, producents Rolands Laķis un citi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu