Par jaunāko interneta trakumu kļuvuši video un attēli ar "karantīnas" frizūrām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Par jaunu interneta trakumu ir kļuvuši video un attēli, kuros cilvēki parāda, kādas frizūras viņi ir izveidojuši mājas apstākļos, ievērojot pašizolāciju. Daži frizūras ir vienkārši neizdevušies griezumi, kamēr citi savu galvas rotu padarījuši sliktāku apzināti.

Kad vēl, ja ne laikā, kad ārā uzturēties tik un tā drīkst minimāli, var atļauties paeksperimentēt ar savu frizūru. Tieši šādu domu uzsvēra vietnes "TikTok" lietotāja ar nosaukumu "@annabethpekarek", kura aicināja dāmas izmēģināt, ko jaunu ar savām frizūrām. Kā izteicās meitene: "Pat, ja frizūra izskatīsies slikti, kuram tas interesē? Mēs visi esam karantīnā."

@annabethpekarek

This quarantine got me making bad decisions.. ##xyzbca ##selfcare ##fyp ##foryou ##hair ##lifeathome

♬ Over it Chinese New Year Remix by JohhnyG - kingvader

Ideja pašas rokām izveidot sev jaunu frizūru radusies arī slavenajai dziedātājai Pinkai, kura gan atzina, ka "pašas lieliskākās" idejas viņai pārsvarā rodoties tad, kad ir izdzerti daži alkoholiskie dzērieni. Viņas jaunais griezums esot bijis tieši šādas "smadzeņu vētras" rezultāts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine diaries

A post shared by P!NK (@pink) on

Tā saucamās "bļodiņas" allaž ir bijušas frizūras veids maziem zēniem, kuru vecāki centās ietaupīt uz friziera rēķina. Kad karantīnas nākas apgriezt matus savai atvasei, vai sev pašam, tad šādi ir rezultāti:

Cita interneta lietotāja speciāli izvēlas sabojāt savu frizūru. Jo, kāpēc gan ne?

@06.lizbeth

i didn't know if to cry or laugh??. Who wants an update on how they look? ##quarantine ##dumbasf ##haircut ##fail ##makemefamous ##foryoupage ?

♬ original sound - steveeeb

Sevišķi laimīgs par savu jauno griezumu neizskatās arī šis suns

Mesties līdzīgā izaicinājumā līdzcilvēkus aicinājis arī populārais pašmāju režisors Papa Chi. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu