Slavenais Krievijas komiķis Gudkovs esot apprecējis rīdzinieci (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kļuvis zināms, ka laulības ostā iestūrējis slavenais krievu komiķis, šovmenis un producents Aleksandrs Gudkovs  Par TV personības izredzēto kļuvusi rīdziniece Aleksandra, vēsta Krievijas mediji.

Komiķa "Instagram" vietnē viņu ļoti bieži bija iespējams redzēt kopā ar kādu sievieti, bet netika dotas nekādas "norādes", ka šī dāma varētu būt Gudkova topošā sieva. Mākslinieks uzcītīgi slēpis savu privāto dzīvi, bet izdevuma īpašumā nonākuši attēli, kuros redzams, kā viņš svin savas kāzas. Kā ziņo "StarHit", kāzas notikušas tikai tuvinieku lokā.

Krievijas masu medijos parādījusies informācija arī par Gudkova izredzētās identitāti. Komiķis laulības ostā iesoļojis ar rīdzinieci Aleksandru Gagarinsku. 

Žurnālisti arī vērsuši uzmanību uz kādu attēlu komiķa "Instagram" vietnē. Tajā redzams, ka Aleksandra, it kā neuzkrītoši, atrāda gredzenu, kas ir viņas labās rokas pirkstā.

Sarunā ar krievu TV personību Kseniju Sobčaku Gudkovs jau iepriekš izteicies, ka savas kāzas vēlētos nosvinēt Jūrmalā. Sobčaka ierosināja, ka neesot jātaisa tāds "ārprāts", kāds bijis viņai un kāzas ar draugiem vienkārši varot nosvinēt Jūrmalā, uz ko Gudkovs atbildēja: "Tā arī būs!"

Arī iepriekš viņš apliecināja savu patiku pret Latviju un latviešu tautu, apmeklējot publisku pasākumu džemperī ar uzrakstu latviešu valodā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обожаю тусить с молодежью, но в 23:00 я уже сплю.

A post shared by STETSYUK ANDREY (@palich07) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НЕПРИКРЫТЫЙ РЕНЕССАНС. by @maria_chastukhina

A post shared by ? (@gudokgudok) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu