Par karjeras noslēgumu noslēgumu paziņojis NHL spēlētājs Vords

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džoels Vords
Džoels Vords Foto: AP/Scanpix

Pēc 11 pavadītām sezonām Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par karjeras beigām paziņojis Džoels Vords, vēsta NHL.

Vords karjeras laikā pārstāvēja Vašingtonas "Capitals", Minesotas "Wild", Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" komandas.

"Man tas viss patika. Hokejs man bija labvēlīgs, un es esmu mierā ar šo lēmumu," teica hokejists, kurš savu pēdējo spēli NHL aizvadīja 2017./18.gada sezonā, pārstāvēdams "Sharks" vienību. "Aizvadīju dažas lieliskas spēles un kopumā te atrados ilgāk nekā pats biju cerējis."

Bijušais hokejists norādīja, ka no hokeja neplāno aiziet un nākotnē, iespējams, varētu kļūt par treneri vai NHL vēstnesi. Viņš jau esot runājis ar "Capitals" vienības īpašnieku Tedu Leonsi, kurš norādījis, ka abi uzturēšot ciešu kontaktu. Tāpat runas bijušas par iespējamu pievienošanos "Sharks", bet šajā sakarā viss apstājies līdz ar sezonas pārtraukumu, kas tika izsludināts 12.martā.

"Dažas reizes esmu runājis ar "Sharks" komandu," norādīja Vords, kurš dzīvo Sanhosē. "Teicu, ka vēlētos kādreiz iziet uz ledus ar komandu, taču redzēsim, ko rādīs nākotne."

Tieši Vords bija "Capitals" panākumu atslēga 2012.gada izslēgšanas spēlēs, kad viņa pārstāvētā komanda papildlaikā uzvarēja Bostonas "Bruins". Viņa vārtu guvums ļāva "Capitals" iekļūt Stenlija kausa finālā.

Vords NHL netika draftēts, bet 2005.gadā viņš parakstīja līgumu ar Hjūstonas vienību, kas tagad zināma kā Aiovas "Wild". Gadu vēlāk viņš parakstīja līgumu ar Minesotas "Wild". 

Kopumā karjeras laikā Vords laukumā izgāja 726 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 133 vārtus un pievienoja 171 rezultatīvu piespēli. Karjeras laikā viņam divreiz izdevās pārsniegt 20 gūto vārtu robežu.

Vēl 2018.gadā Vords centās iegūt līgumu Monreālas "Canadiens" komandā, taču nespēja izturēt konkurenci un tika atskaitīts no sastāva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu