Kristaps Valters un viņa mīļotā metas aizstāvēties skandālā ar Mūrnieci (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Valters un Linda Mūrniece
Kristaps Valters un Linda Mūrniece Foto: instagram/kristaps_valters, lindamurniece/TVNET kolāža

Nupat ažiotāžu izraisīja viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces paziņojums, ka viņas kartes datus izmantojis kādreizējais basketbolists un Lindas draugs Kristaps Valters, lai pasūtītu sev ēdienu. Aizstāvēt sevi meties gan pats basketbolists, gan viņa mīļotā.

"Teātris. Nav ko darīt cilvēkam. Jūk prātā vienkārši," īss un lakonisks par skandālu ir pats Valters.

Notiekošo ir komentējusi arī Valtera mīļotā meitene Lāsma Jukone, rakstot, ka tas ir "stulbs pārpratums, kas atkal pārvērsts ažiotāžā". 

Sociālajos tīklos viņa norādīja, ka mīļotais patiešām samaksājis ar Mūrnieces karti, taču tas noticis nejauši.

"Es biju lieciniece, tas viss notika tik muļķīgi. Tagad no tā ir sacelta brēka. Ja gribētu atrisināt situāciju, rakstītu privāti. Bet ne jau tas te interesē... Pieauguši, saprātīgi cilvēki pārpratumus vai neskaidrības risina savā starpā. Kas te notiek ir vienkārši sviests!" viņa rakstīja "Twitter".

Tāpat viņa lika noprast, ka Valters ir piedāvājis Mūrniecei atgriezt naudu, taču viņa nedod savu konta numuru.

"Man ir tikai jautājums - kāpēc viņa nesūta Kristapam savu konta numuru? Vairākkārt prasīja! Atbildes nav," rakstīja Lāsma, piebilstot: "jo ar to viss beigtos". 

Atgādinām, ka pērn viena no apspriestākajām tēmām bija Kristapa Valtera draudzība ar Lindu Mūrnieci. Laikā, kad mediji sāka runāt par iespējamo romānu ar Mūrnieci, Kristaps bija pašķīries no mīļotās sievietes Lāsmas Jukones, taču drīz vien atsāka attiecības. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu