"Viņi tiešām gribēja mani izvarot?" MMA cīkstonis uz ielas tiek smagi piekauts pēc Nurmagomedovu nomelnojošas dziesmas izlaišanas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Dimitrijs Kuzņecovs nesen nāca klajā ar repa dziesmu, kurā izsmej Habibu Nurmagomedovu. Neilgi pēc singla publicēšanas sportistu uz ielas piekāvuši pieci vīrieši.

Kuzņecovs savā "Youtube" kontā ievietojis dziesmu ar nosaukumu "Hipokrātijas karalis", izceļot vairākus skandalozus atgadījumus, kas notikuši Nurmagomedova karjerā. Dažas dienas vēlāk sportistam uz ielas uzbrukuši pieci vīrieši. Cīkstonis uzskata, ka šāds uzbrukums noticis tikai un vienīgi dziesmas dēļ.

Kuzņecovs savā "Instagram" kontā publicējis attēlu, kurā ir redzams ar vairākiem pušumiem un zilumiem uz sejas. Tāpat minētajā ierakstā cīkstonis atklājis savas domas par notikušo.

"Tagad visi mani mēģinās iekaustīt un pazemot? Šoreiz bija pieci cilvēki. Cik būs nākamreiz? Vai mēs esam akmens laikmetā, ka pārpratumi tiek risināti ar fizisku spēku? Viņi mani vilka pa asfaltu un mēģināja novilkt drēbes. Viņi tiešām mēģināja mani izvarot? Man vajadzēs pārvākties prom no manas ģimenes, jo nevēlos riskēt ar viņu drošību," notikušo skaidroja Kuzņecovs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Anubis (@anubisway) on

Tāpat cīkstonis ir gatavs pastāvēt par savu viedokli: "Nerakstīšu iesniegumu policijā. Negrasos arī atvainoties, jo man nav par ko atvainoties. Mans gars netiks salauzts"

Šī nav pirmā reize, kad kāda persona cieš par Nurmagomedova publisku kritizēšanu. Marta beigās krievu žurnālists saņēma draudus no Nurmagomedovam pietuvinātas personas, par to, ka viņš bija atļāvies kritizēt cīkstoņa lēmumu nepamest Krieviju, lai cīnītos ar Toniju Fergusonu.

Video: Kuzņecova dziesma par Nurmagomedovu

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu