"Man tās patīk, bet ir sāpīgi ēst!" Ieskats bulgāru meitenes dzīvē, kuras seju rotā grandiozas lūpas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānšāviņš no Instagram.
Ekrānšāviņš no Instagram. Foto: Instagram

Andrea Ivanova ir viena no pasaules dāmām, kas šķietami par savu mērķi ir izvēlējušās pēc iespējas precīzāku līdzību Bārbijai. Pavisam nesen sieviete piedzīvojusi 20. plastisko operāciju savā dzīvē, vēsta portāls "StarHit".

Visu pagājušo gadu 22 gadus vecā sieviete no Bulgārijas savos sociālo tīklu profilos vēstīja, ka nav gatava atteikties no izskatu mainošajām operācijām līdz "perfekta izskata" sasniegšanai. Pagājušā gada septembrī sieviete jau bija pārcietusi 17 hialuronskābes injekcijas lūpās. Pēc tam sieviete veikusi vēl trīs operācijas un dalījusies ar pieredzi savā interneta dienasgrāmatā.

"Es mīlu savas lūpas. Tiesa, pirmās dienas pēc operācijas ir samērā sāpīgi ēst, taču ārsti solīja, ka ar laiku kļūs labāk," vēsta Andrea.

Ivanova neslēpj, ka iespaidīgā izmēra lūpas viņu padara apmierinātāku ar dzīvi. Viņa tāpat atklājusi, ka gandrīz vai katru dienu saņem komplimentus no pretējā dzimuma pārstāvjiem.

"Es jūtos vēl skaistāka ar savām jaunajām lūpām. Esmu apmeklējusi gandrīz visas estētiskās medicīnas iestādes Sofijā - manās lūpās ir visi iespējamie preparāti," stāstījusi iespaidīgo lūpu īpašniece.

View this post on Instagram

????

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu