Piektdienas horoskops: 8. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 8. maijam.

AUNS Neļauj konkurentu, skauģu izplatītajām baumām iedragāt profesionālo reputāciju. Ja dzirdi par sevi nepatiesas ziņas, centies tās mierīgi, nosvērti un pārdomāti atspēkot. Vakarā labāk nesēdies pie stūres.

VĒRSIS Lai patiesi veiksmīgi risinātu darba lietas, ar skaistām runām vien nepietiks. Saskarsmē ar mazpazīstamiem cilvēkiem nepakļaujies personīgajām izjūtām, pirmais iespaids šoreiz būs maldinošs.

DVĪŅI Lai kā tu arī censtos, visiem labs nekad nebūsi, tādēļ vairāk domā par sevi, saviem tuviniekiem. Ja uzmācas drūmas domas, nododies sporta aktivitātēm vai arī saved kārtībā savu saimniecību.

VĒZIS Darba jautājumi var ātri likt zaudēt savaldību. Brīžiem pārņems sajūta, ka augstākie spēki ir burtiski vai sazvērējušies pret tevi. Atliks sakost zobus un izcīnīt iesākto uzvaru līdz galam!

LAUVA Savu neapšaubāmi panāksi ar neikdienišķām, revolucionārām metodēm. Labs laiks darba vietas maiņai un jaunu biznesa partneru piesaistīšanai. Vēlamas pirts procedūras, ķermeņa un gara attīrīšana.

JAUNAVA Šodien var nākties izmantot sakarus ar ietekmīgām personām. Radušies sarežģījumi liks pasvīst. Taču, novēršot tos, tu iegūsi ļoti vērtīgas atziņas, pieredzi. Vakarā tev noderēs mīļotā atbalsts.

SVARI Atjautīgums un humora izjūta izcels tavu personību uz pārejās sabiedrības fona. Darba lietas ritēs uz priekšu pavisam raiti. Taču notiekošais privātajā dzīvē var radīt uztraukumus, vilšanos.

SKORPIONS Lai izdabātu savai godkārei, vēlēsies pievērst plašākas sabiedrības uzmanību. Taču, to darot, tu riskē iemantot ārišķīgas personas slavu. Labāk ļauj, lai par tevi laika gaitā runā paveiktie darbi!

STRĒLNIEKS Ja nepieciešams, vari mēģināt tikt galā ar nekustamā īpašuma jautājumiem. Taču rēķinies, ka problēmas var radīt birokrātiskie šķēršļi. Lielu daļu formalitāšu varēsi nokārtot e-vidē.

MEŽĀZIS Labprāt pievērsīsies radošām nodarbēm, cik nu apkārtējie apstākļi to atļaus. Nav izslēgts, kāds Mežāzis gūs iedvesmu jaunam skaņdarbam vai dzejas vārsmām. Galvenais neapšaubīt savas spējas!

ŪDENSVĪRS Piemērots brīdis informācijas apkopošanai, izvērtēšanai. Nav izslēgts, izdosies īstenot nelielu, bet tomēr finansiālu uzplaukumu. Pievērs lielāku vērību savam ārējam izskatam.

ZIVIS Nesteidzies pabeigt iesāktos darbus. Tieši straujums, nevērība var radīt nejaukas neuzmanības kļūdas, kuru labošana var prasīt daudz laika. Šobrīd nevajadzētu īstenot apjomīgas finansiālās operācijas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu