Sestdienas horoskops: 9. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 9. maijam.

AUNS Kvēli vēlēsies laiku pavadīt kuplā draugu lokā, taču visiem zināmie apstākļi liks neapšaubāmus šķēršļus. Taču tas nenozīmē, ka sava veida tusiņu nevari uztaisīt ar interneta starpniecību!

VĒRSIS Tava praktiskā daba, rosīgums mudinās paveikt ko vērtīgu, paliekošu. Nav izslēgts, nolemsi paša spēkiem izgatavot mēbeli vai savest kārtībā spēkratu. Dari tikai tās lietas, kuras patiesi pārzini!

DVĪŅI Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis uzskatīs, ka radinieki pārlieku iejaucas privātajā dzīvē, par ko izteiks visai skaļus pārmetumus. Taču ar asumiem aizrauties nevajadzētu, tie noteikti nesniegs cerēto rezultātu.

VĒZIS Diena ir gluži vai kā radīta iekšējās pasaules sakārtošanai. Netērē laiku, pārliecinot apkārtējos par savu taisnību, tevi diez vai sadzirdēs. Sniedz savām atvasītēm labāku izpratni par morāles vērtībām.

LAUVA Sports ir patiesi laba lieta, taču neaizraujies ar pārmērīgu slodzi, jo tā ātri vien var nodarīt pāri tavai sirdij. Labāk izvēlies vidējas intensitātes treniņu un vairāk seko līdzi veselīgam uzturam.

JAUNAVA Varēsi mierīgi pastrādāt savā piemājas dārziņā, veikt saimnieciskos darbus. Fiziskās aktivitātes tevi nomierinās, padarīs nosvērtāku, rāmāku. Vakarā noskaņojums var kļūt ļoti romantisks.

SVARI Vēlēsies mierīgi atrisināt pārpratumu, kas nesen uzplaiksnījis. Ja nekļūsi uzstājīgs, cienīsi partnera viedokli, ātri vien spēsi nogludināt radušās neskaidrības, bet atlikušo laiku izmantot kam tīkamākam.

SKORPIONS Tev vajadzēs mirklīti miera un klusuma, lai atgūtos no darba nedēļas laikā uzkrātā stresa un pārdzīvojumiem. Varbūt palūdz mīļotajam cilvēkam tevi relaksējoši izmasēt.

STRĒLNIEKS Par katru cenu vēlēsies īstenot trakulīgas idejas. Ilgi nebūs jāmeklē, kad būsi atradis līdzīgi domājošu pārinieku, kurš labprāt iesaistīsies piedzīvojumu meklējumos. Galvenais, nezaudē mēra sajūtu!

MEŽĀZIS Pašam negribot, tu sāksi pamācīt mājiniekus, kas neapšaubāmi izraisīs viņu neapmierinātību. Sevišķi saasināti norādes uztvers jaunākā paaudze. Centies respektēt katra tiesības, rīkoties pēc paša saprašanas!

ŪDENSVĪRS Nevajadzētu ļaut mājiniekiem novelt visus mājas saimnieciskos darbus uz taviem pleciem. Esi nedaudz uzstājīgāks, uztici katram ģimenes loceklim nelielu pienākumu apjomu!

ZIVIS Nav vēlams aizdot un aizņemties naudu. Labāk veltīt laiku zināšanu paplašināšanai, jaunu kontaktu veidošanai ar interneta starpniecību. Vari pievērsties arīdzan radošām nodarbēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu