"Esmu nobijusies, ka pierādījumi pazudīs." Siguldas pusē mirušā Nika Elekša ģimene joprojām neziņā par notikušo (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Siguldas novada pašvaldība

Pirms teju četriem mēnešiem Siguldas apkaimē dzīvību zaudēja autosportists Niks Eleksis. Puiša ģimenei joprojām nav skaidrs nāves cēlonis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Ģimene joprojām sēro un cīnās ar traģēdijas emocionālajām sekām, taču nu jau radiniekiem sāk krāties jautājumi policijai. Pagaidām nekādu ziņu par Nika bojāejas izmeklēšanas gaitu neviens piederīgais nav saņēmis, un tas raisot bažas.

"Zvanīju izmeklētājai, viņa teica, nesniegšot tādu informāciju pagaidām," stāsta Nika Elekša māsa Ija.

"Es domāju, jo ilgāk šī lieta vilksies, jo mazāka ir iespēja gaidīt taisnīgumu un uzzināt patiesos notikumus," uzskata Nika mamma.

Viņa domā, ka policijas izvirzītā sākotnējā versija par nosalšanu līdz nāvei neatbilstot patiesībai. Nika mamma un māsa aicina atsaukties pasākuma apmeklētājus, kas palīdzētu atspoguļot faktus par liktenīgās nakts kautiņu un citiem notikumiem, kas Niku noveda pie bojāejas kaimiņu mājas pagalmā.

"Es esmu ļoti nobijusies, ka var pazust kaut kādi pierādījumi. Gribu ticēt, ka tiks nopratināti cilvēki, kas piedalījās meklēšanā, jo tur arī daudz fakti, kas var palīdzēt. Ir daudz cilvēku, kas vēlas runāt. Varbūt viņiem vajag būt drošiem un doties, un teikt tās ziņas, ko zina," aicina Nika mamma.

Elekšu ģimenei arī nav skaidrs, vai ugunsdzēsēji, kas svinību laikā salauza Nikam degunu, vēl turpina strādāt savā amatā.

"Es domāju, ka tur nebija viens sitējs, es domāju, ka ir bijuši vairāk," saka Nika māsa.

Ņemot vērā, ka uz šiem jautājumiem nav saņemtas konkrētas atbildes, sievietēm ir grūti spriest, ko viņas sagaida no varas iestāžu galējā lēmuma, kad tāds beidzot tiks paziņots.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu