Holifīlds pret Taisonu 3? Leģendārais bokseris publicē video, kas nepatīkami pārsteidz boksa fanus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Evanders Holifilds un Maiks Taisons
Evanders Holifilds un Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ ar labā ziņā pārsteidzošu video nāca klajā boksa leģenda Maiks Taisons, paziņojot, ka viņš atgriežas ringā. Līdzīga rakstura video publicējis arī vīrs, kuram Dzelzs Maiku izdevās sakaut divas reizes - Evanders Holifīlds. Tiesa, fanus šāds boksera gājiens pārsteidza negatīvā ziņā.

Kad medijos parādījās informācija par to, ka Taisons varētu atgriezties boksa ringā, lai aizvadītu labdarības cīņas, kā viens no Dzelzs Maika iespējamiem pretiniekiem tika minēts tieši Evanders Holifīlds, kurš Taisonu pārspēja divas reizes.

Tagad arī pats Holifīlds ir nācis klajā ar atgriešanās video. Precīzāk - veseliem diviem. Vispirms bokseris sociālajos tīklos publicēja video, kurā 57 gadus vecais bokseris bija manāmi "ierūsējis" un kustējās ļoti lēni. Šo video bijušais čempions pēcāk izdzēsa.

Tas gan neliedza citiem "Twitter" lietotājiem to pārpublicēt. Vairums fanu uzsvēra, ka tikšanās ringā ar Taisonu, kurš savā video demonstrē ievērojami ātrākas kustības, nebūtu laba doma.

"Holifīlds ir tik lēns, ka viņu varētu nokrāsot," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

"Pat es šos sitienus redzēju jau no jūdzes attāluma," kritikai pievienojās cits boksa fans.

Vēlāk Holifīlds savā "Instagram" kontā publicēja video, kurā redzamas jau ievērojami ātrākas un pārliecinošākas bijušā čempiona darbības, piebilstot, ka šī ir viņa pirmā nedēļa atpakaļ sporta zālē.

Video beigās Holifīlds sekoja bijuša pretinieka piemēram, sakot: "Es esmu atpakaļ!"

Taču arī pie šā video daudzi "Instagram" lietotāji aicināja Holifīldu tomēr pārdomāt došanos ringā pret Taisonu.

Abu smagsvara leģendu nākamais pretinieks vēl oficiāli nav izziņots, bet daudzi uzskata, ka viņi ringā tiksies viens ar otru. Ņemot vērā, ka abu bokseru otrā tikšanās reize noslēdzās ar vienu no skandalozākajiem mirkļiem visa sporta vēsturē, radīt ažiotāžu ap Taisona un Holifilda trešo cīņu nevajadzētu būt problēmām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu