"Ekstrasensu cīņu" Marats Bašarovs žņaudzis sievu, kad viņa bijusi trešajā grūtniecības mēnesī (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV raidījumu vadītājs Marats Bašarovs un viņa bijusī sieva Jeļizaveta izšķīrās Bašarova agresijas dēļ. Kā izrādās, sieviete tolaik bieži piesegusi vīru, lai gan tas apdraudējis ne vien viņas, bet arī bērna veselību. 

Nesen Bašarovs bija dāsns ar atklāsmēm - lai gan viņš atzina, ka sitis bijušās sievas, par Jeļizavetu vīrietis saka, ka viņa pārspīlē, ņemot vērā, ka viņš turpinot pilnībā gādāt gan par viņu, gan abu kopīgo dēlu. 

Jeļizaveta neizturēja, nolēma pārtraukt vienpusējo teroru un apmeklēja Andreja Malahova tiešraides šovu, pastāstot, ka pirmo reizi vardarbību piedzīvojusi pirms četriem gadiem. Tad viņa bijusi trešajā grūtniecības mēnesī. Jeļizaveta ieradās Vācijā, kur Maratam bija viesizrādes. Pēc skaļas pirmizrādes mākslinieks piedzērās un sāka skandalēt.

"Pirms tam viņš man regulāri uzbruka psiholoģiski: "Tu esi tāda un šitāda, tu paliki stāvoklī, tagad es mokos ar tevi, esi neglīta, es vispār mīlu citu." Man gribējās ticēt, ka tie ir dzēruma murgi. Jo nākamajā rītā viņš teica, ka nekā mīļāka par meitu Amēliju, mani un nākotnes mazuli viņam nav. Vienreiz, kad tas viss sākās no jauna, es paņēmu ūdens glāzi un uzlēju to viņam virsū. Tā bija liktenīga kļūda. Viņš sāka mani žņaugt. Man izdevās aizbēgt uz citu istabu," skaidroja sieviete.

Pēc incidenta Jeļizaveta ilgi nav runājusi ar vīru. Aktieris lūdza piedošanu un apsolīja, ka nekas tamlīdzīgs neatkārtosies. Rezultātā sieviete piedevusi vīram. Taču tūlīt pēc abu dēla piedzimšanas sitieni sāka atkārtoties. Vispirms Bašarovs niknumā salauza Jeļizavetai pirkstu zēna acu priekšā un pēc tam arī degunu

Reiz nonākusi slimnīcā ar sejas traumu, sieviete saprata, ka tas nevar turpināties. Viņa pameta Bašarovu, kaut arī viņš centās atgūt ģimeni. "Viņš lūdzās, jautāja, ko viņam darīt. Es teicu, lai maksā dēlam naudu. Tā kā dēls ir nepilngadīgs, viņš maksā man. Mēs patiešām nomainījām dzīvoklī slēdzenes, jo citas izejas nebija. Viņš sāka tur iet ar alu, kad visu redzēja bērns." 

45 gadus vecais Bašarovs ir pazīstams ar savu ugunīgo raksturu. Vīrietis pacēla roku pret savu bijušo sievu Jekaterinu Arkharovu, savukārt 2017. gada septembrī apprecējās jau trešo reizi. Jeļizaveta dāvāja vīrietim dēlu Marselu, radot iespaidu, ka ģimenē viss ir kārtībā, taču tika nogādāta slimnīcā ar slēgtu deguna kaula lūzumu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu