Gundara Āboliņa aicinājums trīs reizes nedēļā ēst ārpus mājām izpelnās asu kritiku (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Palēns/ LETA

Aktieris Gundars Āboliņš savos sociālajos tīklos ar aicinājumu vērsās pie cilvēkiem, cerot, ka šai grūtajā laikā tiks atbalstīti Latvijas uzņēmumi. Viņa aicinājums gan izpelnījās skarbu kritiku no ļaudīm.

Vietnē "Facebook" viņš rakstīja: 

"Kā būtu, ja mēs kādas trīs reizes nedēļā dotos paēst ārpus mājas pie VIETĒJĀ LATVIJAS ĒDINĀTĀJA, un nedaudz padalītos ar ietaupīto budžetu, atbalsot mūsu pašu pavārus, viesmīļus un trauku mazgātājus? Lielās ķēdes un fāstfūdi šoreiz lai pagaida! Turklāt mūs, iespējams, gaida tikšanās ar sen neredzētiem draugiem!" 

Komentāros nekavējoties ļaudis sadalījās divās frontēs - lai gan daudzi šādu aktiera ideju atbalstīja, vairums gan izteica kritiku, rakstot, ka šajā grūtajā situācijā ne visiem ir finansiālie līdzekļi apmeklēt kafejnīcas.

"Jēziņ! Ir cilvēki, kam nav ko ēst, bet re kāds aicinājums!", "Jā, bet vai tas ir droši? Trīs reizes nedēļā ir katru otro dienu...", "Baigi daudz piķa kādam", "Kurš uzsauc? Es labprāt ietu!!", "Sanāk tikai ceptiem kartupeļiem mājās...",

"Palīdzēsim cits citam šajā laikā - bet, manuprāt, šodien trīs reizes nedēļā uz kafejnīcu var doties vai nu neprātis, vai cilvēks, kam ir krietni iekrājumi!"

"Kā būtu, ja vēl ar taksi brauktu trīs reizes nedēļā paēst uz kādu vietējo ēstuvi? Mīļais cilvēk, kādā pasaulē tu dzīvo? Cits pat reizi trīs gados nevar atļauties tādu lietu, kā paēst restorānā!" - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie ieraksta. 

Komentāros gan aktieris norādīja, ka nav domājis restorānus: 

"Es taču neteicu, ka visiem trīs reizes nedēļā jāiet uz restorānu! Kurš var, tas padalās kaut vai ar mazumiņu!" aizstāvējās Āboliņš. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu