Foto Ielūkojies - kā no iekšpuses izskatīties jaunais biznesa centrs "Origo One"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Пресс-фото

Ir noslēgušies būvdarbi pie jaunās tirdzniecības centra "Origo" ēkas pirmās kārtas, kur no ceturtā līdz sestajam stāvam atradīsies biroju centrs "Origo One". Piedāvājam ieskatīties, kā tad izskatīsies jaunie biroji.

Projekta attīstītāji "Linstow Center Managment" pārstāvji atklāja, ka jaunais biznes centrs "Origo One" ir inovatīvs projekts, kas atbalsta kompānijas stratēģiju - jaukta pilsētas vides izmantošana.

"Jaunajā tirdzniecības centrā ir izvietoti pieci apzaļumoti iekšpagalmi, kas ir papildināti ar plašām terasēm un intensīvu telpu apzaļumošanu. Katram birojam ir savs pagalms un tas ir ārkārtīgi svarīgs faktors darba produktivitātes uzlabošanai," sacīja arhitekts Artūrs Martinsons.

20. aprīlī kā biroja centra pirmais nomnieks darbu uzsāka mazumtirdzniecības uzņēmums "Narvesen", kuram jau pavisam drīz pievienosies arī "Hili Properties", "Colliers  International", LETA un TVNET.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka projektā kopumā plānots investēt 75 miljonus eiro. Tirdzniecības centra "Origo" A ēkas rekonstrukciju plānots pilnībā noslēgt līdz 2020.gada rudenim.

Projekta realizācijas laikā "Origo" kopējā platība pieaugusi no 35 500 līdz 81 800 kvadrātmetru. Tostarp 35 700 kvadrātmetru atvēlēti tirdzniecības telpām, savukārt 11 100 kvadrātmetru aizņems A klases biroji un darījumu telpas - biznesa centrs "Origo One". Būvniecības projekta laikā  paplašināta arō pazemes autostāvvieta, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota velonovietne 66 velosipēdiem (papildus pieejami arī 27 velostatīvi publiskajā ārtelpā).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu