Svētdienas horoskops: 31. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 31. maijam.

AUNS Ar savu izskatu, uzvedību, negribot pavedināsi pretējā dzimuma pārstāvjus. Pielūko, lai tava rīcība nemudina otro pusīti izteikt pamatotus pārmetumus. Parūpējies, lai tavs ārējais tēls nebūtu izaicinošs, kliedzošs.

VĒRSIS Ja, kaut ko no kārotā šonedēļ nav sanācis pilnā mērā īstenot, nepārdzīvo. Tev noteikti, jau drīzā nākotnē, radīsies jaunas iespējas atgūt iekavēto! Ir vērts vairāk uzmanības atlicināt savām atvasītēm.

DVĪŅI Alksi pēc sabiedrības, radošām aktivitātēm. Ja ar otro pusīti vieno līdzīgas intereses, bez ilgas domāšanas izpaudīsieties neiedomājamākajos veidos. Kāds Dvīnis ģenerēs perspektīvas biznesa idejas.

VĒZIS Vēlams no sirds atpūsties. Relaksāciju pilnvērtīgāku padarīs mīļotā klātbūtne, psiholoģiska rakstura sarunas. Pilnīgai laimei vien pietrūks glāzes laba vīna, kuru sev šobrīd noteikti vari atļauties.

LAUVA Būsi jautrs, apmierināts ar dzīvi un tādus vēlēsies redzēt arī savus līdzcilvēkus. Tevis izstarotā enerģētika noteikti uzlādēs partneri. Nebūs brīnums, ja nolemsi sarīkot nelielas viesības, dārza svētkus.

JAUNAVA Kāds no līdzgaitniekiem var pārsteigt tevi ar skaļajiem apgalvojumiem, dzīves redzējumu. Izteikt pārmetumus vai kritiku nevajadzētu, derētu tikai atcerēties, ka mums katram ir savs viedoklis.

SVARI Radošie zīmes pārstāvji būs iedvesmas pilni, vēlēsies visādi apliecināt savu māksliniecisko potenciālu. Nebūtu slikti, ja tev izdotos pievērsties ar dizainu, interjeru, noformēšanu saistītām lietām.

SKORPIONS Garā darba nedēļa būs pagalam nogurdinājusi tevi, tāpēc tā vien ilgosies pēc miera un klusuma. Nav izslēgts, pēcpusdienā nolemsi kopīgi ar visu ģimeni doties nelielā pastaigā gar jūras krastu.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, nolemsi pievērst uzmanību mājokļa labiekārtošanai. Tava gaumes, krāsas un formas izjūta ļaus pilnvērtīgi īstenot iecerētās pārmaiņas. Arī mīļotais būs gandarīts ar rezultātu.

MEŽĀZIS Laulātais no tevis varētu mācīties mieru un savaldību. Ja arī saskarsies ar ikdienišķām nebūšanām, materiāliem zaudējumiem, spēsi pilnībā saglabāt iekšējo harmoniju, pārliecību par sevi.

ŪDENSVĪRS Nāksies krietni vien papūlēties, lai panāktu saskaņu ģimenes ietvaros. Šoreiz tieši no tevis, tava stingrā vārda daudz kas būs atkarīgs. Dienas izskaņu vislabprātāk pavadīsi vienatnē.

ZIVIS Tu laiku pavadīsi iedomu pasaulē, apreibinot sevi ar ļoti krāšņām, piesātinātām fantāzijām. Šobrīd nevajadzētu veikt lielākus pirkumus, jo tie var izrādīties nedaudz nepārdomāti, nepraktiski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu