"Man nebūtu izredžu." Maiks Taisons reiz bija gatavs iekaustīt Donaldu Trampu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Donalds Tramps un Maiks Taisons
Donalds Tramps un Maiks Taisons Foto: Reuters, SIPA/Scanpix/Apollo kolāža

Savā jaunībā Maiks Taisons un dažādi skandāli bija teju nešķirami. Tims O'Braiens grāmatā "TrumpNation" par šā brīža ASV prezidentu Donaldu Trampu ieskicējis nesaskaņas starp slaveno biznesmeni un boksa leģendu. 

Spriežot pēc notiekošā, ASV šobrīd netrūkst cilvēku, kuri būtu gatavi iesaistīties konfliktsituācijā ar Donaldu Trampu. Reiz to bija gatavs darīt arī Dzelzs Maiks.

Taisons un Tramps ir labi draugi. Pazīstamais biznesmenis pat palīdzēja sponsorēt bokseri viņa 1988. gada cīņā pret Maiklu Spinksu. Vēl šobaltdien abi pasaulē slavenie vīri ir draudzīgās attiecībās. 

Kad Dzelzs Maiks paziņoja par atgriešanos ringā, ASV prezidents savā "Twitter" kontā rakstīja: "Turpini sist, Maik."

Tomēr, par spīti tam, ka Tramps kādu laiku bija arī boksera padomdevējs, abu vīru attiecībās ir bijuši arī sarežģītāki mirkļi. Reiz konflikts starp abiem populārajiem vīriem varēja rasties sievietes dēļ.

Kā rakstīts minētajā grāmatā, kādā dienā Taisons ieradās Trampa birojā ar pavisam vienkāršu un tiešu jautājumu: "Vai drīkstu tev ko pajautāt? Tu guli ar manu sievu?"

Taisons runāja par aktrisi Robinu Givensu, ar kuru bokseris laulībā pavadīja vien gadu pēc kāzām, kuras notika 1988. gadā.

Interesanti, ka grāmatā netika atklāta Trampa atbilde uz šo jautājumu, bet, spriežot pēc tā, ka gan Tramps, gan Taisons allaž ir bijuši mediju redzeslokā, arī aizvadītā gadsimta astoņdesmitajos gados būtu izplatījusies ziņa par miesas bojājumu nodarīšanu un tiesas darbiem, bet tā nenotika. Nav šaubu, ka pozitīvas Trampa atbildes gadījumā konflikta atrisināšanai tiktu izmantots fizisks spēks...

Lai gan minētajā grāmatā nav runāts par Trampa atbildi, ir aprakstīta viņa reakcija uz tiešo Taisona jautājumu: "Es nedrīkstēju apjukt, citādi es būtu miris. Man nebija izredžu. Saprotiet paši, viņš bija smagā svara čempions."

Šķiet, ka Taisons īpaši greizsirdīgs ir bijis attiecībās tieši ar Givensu, jo šis nav vienīgais gadījums, kad slavenais bokseris kādam citam vīrietim pārmet par gulēšanu ar viņa sievu. Reiz Taisons bija gatavs iekaustīt arī Maiklu Džordanu.

Savā grāmatā notikušo atminējās Taisona bijušais aģents Rorijs Holovejs: "Es teicu bārmenim, lai viņš Maika dzērienos lej mazāk alkohola, jo redzēju, kādā gultnē vakars sāk ievirzīties. Maiks blenza uz galdiņu, kur sēdēja Džordans. Tad viņš sāka skaļi kliegt: "Klausies, tu domā, ka esmu stulbs? Es zinu, ka tu ar viņu gulēji!""

Kā jau minēts, Dzelzs Maika un Givensas attiecības nebija ilgas un laulības šķiršana Taisonam izvērtās finansiāli neizdevīga, par spīti tam, ka bokseris jau bija samaksājis vairāk nekā trīs miljonus ASV dolāru, lai aktrise un viņas māte varētu iegādāties māju Ņūdžersijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu