Mazā kosmetoloģe - katras māmiņas murgs! Sieviete no Lielbritānijas dalījusies ar meitiņas "skaistumkopšanas katastrofu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook / Char Offley

Kurš vecāks gan nav pazīstams ar situāciju, kad atliek novērst uzmanību vien uz vienu minūti, lai pēc tam konstatētu, ka mazajiem ar to ir pilnībā pieticis īsta grautiņa sarīkošanai? Tieši šāda situācija atgadījusies arī kādā ģimenē Lielbritānijā, vēsta portāls "The Sun".

Čara Oflija no Viltšīras Lielbritānijā internetā atklājusi, ka pametusi istabu vien uz pāris minūtēm - ar to ir pieticis, lai viņas divus gadus vecā meita būtu paspējusi sev veikt pavisam iespaidīgas "skaistumkopšanas procedūras". Mazā meitene ar kaut ko meelnu bija nosmērējusi ne tikai visu seju, bet arī apskādējusi istabas sienas un paklāju.

Mazā "vizāžiste" bija iemanījusies attaisīt uzacis tonējošā gēla iepakojumu, kuru viņas māte incidenta rītā bija saņēmusi pa pastu. Paklājs cietis neatgriezeniskus bojājumus, taču lielākās raizes Čarai radījusi gēla noņemšana no meitas sejas - nav līdzējušas ne ziepes, ne kosmētikas noņemšanas līdzekļi. Galu galā sieviete pēc padoma vērsusies pie "Facebook" lietotājiem.

Galu galā mazo "skaistumkaralieni" ar vairāku kosmētikas noņemšanas līdzekļu palīdzību tomēr ir izdevies atgriezt iepriekšējā veidojā, taču ir diezgan droši pieņemt, ka nu māte savu kosmētiku glabās grūtāk aizsniedzamās vietās, raksta "The Sun".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu