Dzērumā smago avāriju izraisījušais krievu aktieris pirmo reizi komentē notikušo un apraudas tiesā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas aktieris Mihails Jefremovs, kurš Maskavas centrā alkohola reibumā izraisīja letālu avāriju, atklāja detaļas par liktenīgo nakti un tiesā nespēja valdīt emocijas.

Aktieris pastāstīja, ka vispār neatceras avārijas nakti un nevar pateikt, cik daudz alkohola bija izdzēris, pirms sēdās pie stūres. Jefremovs negadījumu raksturoja kā "briesmīgu", skaidrojot savu rīcību ar sliktu veselību. 

Veselības inspekcijas ārsti aktierim konstatēja hronisku plaušu slimību. Sliktās pašsajūtas dēļ viņš nākamajā rītā pēc avārijas pat neieradās uz nopratināšanu policijas iecirknī.

Pēc tam, atrodoties tiesā, aktieris bija emociju pārņemts. Viņam draud pat 12 gadu cietumsods. Sēžot tiesas zālē aiz restēm, aktieris raudāja un atzina medijiem, ka ir vainīgs.

Slavenā skatuves mākslinieka pārstāvji jau no paša sākuma pieprasīja, lai viņš līdz tiesvedības procesa sākumam tiktu paturēts mājas arestā. Tiesa apmierināja šo lūgumu un aktierim norīkots mājas arests līdz 9. augustam. 

Atgādinām, ka aktieris alkohola reibumā iebrauca pretējā ceļa joslā un ietriecās vieglajā furgonā, kuru vadīja 57 gadus vecs vīrietis. Cietušais nomira dažas stundas pēc negadījuma. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu