Video Laupīšanas mēģinājums kā no komēdijas. Sāremā divu jaunu sieviešu iedzeršana beidzas ar centieniem aplaupīt benzīntanku (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Divām Kuresāres iedzīvotājām mēģinājums aplaupīt degvielas uzpildes staciju vainagojās neveiksmju sērijā, kas beidzās ar teju četrus gadus ilgu cietumsodu, vēstī medijs "Postimees".

Sievietēm nogāja greizi viss, kas varēja noiet greizi. No benzīntanka aizbēgušās meitenes aiz sevis atstāja veselu virkni pierādījumu, pēc kuriem policistiem nebija grūti viņas noķert.

20 gadus vecā Katrīna un 21 gadu vecā Anna izmeklētājiem atzina, ka 2. decembrī viņas bija iedzērušas vīnu pirms gājušas laupīt. Abas bijušas rotaļīgā noskaņojumā - viens joks noveda pie otra līdz tapa plāns aplaupīt benzīntanku.

Melnā un purpursarkanā cepurē viņas izgrieza caurumus acīm, paņēma divus virtuves nažus un devās uz tuvējo benzīntanku.

Turpmākie notikumi strauji attīstījās.

Pārdevēja, redzot laupītājas, nospieda trauksmes pogu un meitenes skrēja atpakaļ uz automašīnu, pa ceļam iemetot nažus krūmos.

Viņas nekur tālu netika. Viņu bēgšanas plāns aprāvās ar ielidošanu grāvī. Sievietes pameta auto un skrēja prom. Katrīna netīšām nometa maku ar dokumentiem.

Nākamajā rītā meitenes no Katrīnas telefona veica anonīmu zvanu degvielas uzpildes stacijas vadītājam, lai lūgtu piedošanu par notikušo.

Pērnavas apgabala tiesa maija beigās meitenes atzina par vainīgām laupīšanas mēģinājumā un piesprieda Katrīnai trīs gadus un 11 mēnešus, bet Annai - trīs gadus un astoņus mēnešus cietumā. Abas saņēma nosacītu sodu uz četriem gadiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu