"Gards kumosiņš!" Maksims Galkins izsludina konkursu, puskails pozējot pie krūmiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijā populārais humorists un estrādes zvaigznes Allas Pugačovas vīrs Maksims Galkins nācis klajā ar sev netipisku gājienu - vīrietis izsludinājis konkursu "Instagram" ar bildi, kas sajūsminājusi daudzas viņa fanes un, pavisam iespējams, fanus, vēsta portāls "Postimees".

Humorists konkursā piedāvā vinnēt samērā iespaidīgu summu - miljons rubļus, kas tiks vienādi sadalīti starp desmit uzvarētājiem. Konkursa nosacījumi ir pavisam vienkārši - lai pretendētu uz iespaidīgo naudas balvu, Galkina sekotājiem ir jāpieseko 20 "Instagram" profiliem, kuriem seko pats humorists.

Savādā kārtā lielāko uzmanību no interneta lietotājiem ir izpelnījusies nevis iespēja vinnēt pieklājīgu naudas summu, bet gan konkursa noteikumus pavadošā bilde, kurā vīrietis bez krekla stāv pie ziedoša krūma.

Satrp komentāriem ir tikai daži pieteikumi naudas balvai, jo viss pārējais saturs ir ziņas no sajūsminātiem profiliem: "Ļoti skaista fotogrāfija!", "Skaistulis un lielisks tēvs" un "Gards kumosiņš!" ir tikai daļa no virtuālajiem sajūsmas spiedzieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu