Jefremova izraisītās avārijas bojāgājušā ģimene atteikusies no aktiera pieņemt atvainošanos un naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas aktiera Mihaila Jefremova dzērumā izraisītās avārijas dēļ bojā gājušā Sergeja Zaharova ģimene nav pieņēmusi aktiera atvainošanos. 

Atgādinām, ka četras dienas pēc avārijas aktieris publiskoja atvainošanos Zaharova ģimenei, solot mirušā autovadītāja tuviniekiem "palīdzēt ar visiem iespējamiem līdzekļiem, ja viņi pieņems šo palīdzību".

Nu Zaharova ģimenes advokāts Aleksandrs Dobrovinskis Krievijas medijiem paziņoja, ka ģimene Jefremova atvainošanos uzskata par novēlotu un plāno panākt pienācīgu tiesu. 

"Tādējādi ģimene atvainošanos faktiski nav pieņēmusi. Ja Jefremovs vēlas sniegt ieguldījumu cīņā pret braukšanu dzērumā - tā ir viņa personīgā iniciatīva, taču ir par vēlu runāt par mierīgu situācijas atrisinājumu, un naudas kompensāciju, kas minēta videoklipā, mēs nepieņemsim," advokāts citēja Zaharova brāli. 

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8.jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu