Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Igaunijā piedzēries vīrietis mēģina sunim pārgriezt rīkli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: unsplash.com

Sestdien, 13. jūnijā, Igaunijā, Austrumviru apriņķī, notika uzbrukums kādam sunim, kurš notikušajā smagi cieta, vēsta portāls "Postimees".

Dzīvnieku aizstāvju grupas "MTÜ Loomapäästegrupp" vadītājs Heiki Valnders atklāja, ka suns bijis sadurts, taču cilvēki dzīvniekam ap kaklu bija uzlikuši apsēju, lai tas nenoasiņotu.

Cilvēks, kurš ziņoja par briesmīgo negadījumu atklāja, ka zinot, kurš vainojams vardarbībā pret suni.

Tajā brīdī dzīvnieku aizstāvju grupai neesot bijis pieejams transports un Valners vaicājis, vai kāds suni var nogādāt klīnikā. Zvanītājs uzreiz nolicis klausuli un tas radījis pamatotas bažas Valneram.

Grupas vadītājs sazinājās ar kādu kolēģi Erko Elmikoms, kurš netālu no notikuma vietas atpūtās. Vīrietis nekavējoties devās uz norādīto adresi.

"Kad Erko ieradās norādītajā adresē, tur notikusi ballīte, kurā atradušies vairāki pamatīgā alkohola reibumā esoši cilvēki. Tur maz kucēns ar asiņainu kaklu skraidījis pa pagalmu. Ballītes dalībnieki runājuši krieviski, bet Erko no tā neko nav sapratis, tāpēc piesaistījis vēl divus kolēģus," stāstīja Valners.

"Dzīvnieku aizstāvji ļoti labi saprot dzīvnieku uzvedību un cietušais suns vēlējās doties līdzi Erko," sacīja Heiki.

Vēlāk suns tika nogādāts Tallinas veterinārajā klīnikā, kur tika atklāts, ka sunim ir ļoti dziļa durta brūce. Sunim bija ļoti paveicies, jo traheja, barības vads un asinsvadi netika bojāti. Ārstiem radās iespaids, ka kāds sunim mēģinājis pārgriezt rīkli.

Suņa saimnieki uzstāja, lai to atgriež pie viņiem. Kāda sieviete stāstīja, ka suns esot bijis pastaigā, kuras laikā savainojies. 

Valners sievietes teiktajam neticēja, jo iepriekš viņa bija teikusi, ka mājdzīvnieks savainojies mājas teritorijā.

Pirmdien dzīvnieku aizstāvju grupa vērusies policijā pret kādu vīrieti vārdā Antons, kurš brīdī, kad mājās ieradās Erko, bija ārkārtīgi satraucies. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu