"Viss liecina, ka šī būs labākā Porziņģa versija." Apskatnieks par latvieša nozīmīgumu NBA sezonas turpinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" apskatnieks Tailers Vatss fanu platformā "The Smoking Cuban" sarindojis visus kluba spēlētājus pēc tā, cik ļoti viņu sniegums komandai pietrūktu, ja notiktu nevēlamais - iedzīvošanās traumā.

Vatss iztēlojās scenāriju, kurā "Mavericks" spēlētāji gūst traumu un nevar piedalīties sezonas turpinājumā Orlando pilsētā. Apskatnieks sarindoja spēlētājus pēc tā, cik lielu iespaidu viņu prombūtne atstātu uz "Mavericks" izredzēm.

Protams, pirmajās divās pozīcijās bija atrodami kluba lielākie spīdekļi - Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis.

Latvietis šajā reitingā ieņēma otro pozīciju un Vatss skaidroja, ka Porziņģis ir bijusi "Mavericks" panākumu atslēga: "Tas, ka Porziņģis spēja palikt vesels un ieņemt otrās zvaigznes lomu, ir ļoti liels iemesls, kāpēc "Mavericks" ir izslēgšanas spēļu pozīcijā. Vienradzis bija atguvis "Visu zvaigžņu" formu."

"Fani Orlando, iespējams, redzēs Porziņģa labāko formu. 24 gadus vecajam uzbrucējam vajadzētu būt pilnībā veselam pēc šī pārtraukuma. "Ķīmijai" starp abām "Mavericks" zvaigznēm vajadzētu būt vēl augstākā līmenī. Viss liecina, ka šī būs labākā Porziņģa versija," latvietis slavēja apskatnieks.

Tāpat Vatss arī skaidroja, kāpēc Porziņģi būtu tik grūti aizvietot: "Dalasai vajag viņa [Porziņģa] aizsardzību zem groza, metienu no distances un spēju gūt punktus. Klebers varbūt spētu nosegt divus no trim minētajiem aspektiem, bet Dalasa zaudētu 15 punktus spēlē. Viņi nespētu to nosegt."

Tiek ziņots, ka NBA sezona atsāksies 30. jūlijā un norisināsies tikai Orlando pilsētā. Vispirms 22 uzaicinātās komandas izspēlēs astoņas regulārās sezonas spēles un pēc tam, tiks aizvadīts tā saucamais "play-in" turnīrs, ja tāds būs nepieciešams. Kad tiks noskaidrotas abu konferenču labākās astoņas komandas, izslēgšanas spēles sāksies pēc ierastā formāta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu