Krievu zvaigznei Pelagejai nekā neizdodas izšķirties no neuzticīgā hokejista Teļegina

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Ziņas par to, ka Krievijas etnoroka dziedātāja Pelageja un hokejists Ivans Teļegins šķiras, uzvirmoja pagājušā gada nogalē, taču, kā izrādās, abi joprojām ir oficiāli precēti un ikreiz notiek kaut kas, kas neļauj pārim izšķirties. 

Kā iepriekš kļuva zināms, Ivans vairākkārt krāpis savu sievu, tāpēc Pelageja vīrieti pametusi, savukārt Teļegins nekavējoties uzsācis dēku ar citu dāmu un jau dzīvo ar viņu kopā.

Lai gan iepriekš tika ziņots, ka pāris negrasās iesaistīt advokātus un dalīt īpašumu, plānojot visu atrisināt pārrunu ceļā, maijā kļuva zināms, ka dziedātāja tiesā iesniedza dokumentus, kas nozīmē, ka jautājumi par abu meitas aizbildniecību vai finansiālajām nesaskaņām tiks risināti ar advokātu palīdzību.

Lai gan abi nedzīvo kopā jau vairāk kā pusgadu, līdz šim pārim nav izdevies izšķirties. Tā, piemēram, tika paredzēts, ka pagājušajā pirmdienā notiks tiesas sēde par abu laulības šķiršanu, tomēr tiesa saņēma anonīmu zvanu, kurā informēts, ka ēkā atrodoties sprāgstvielas. 

Visi darbinieki un sēdē iesaistītie tika steidzami evakuēti. Bijušie mīlnieki tajā brīdī ēkā nebija. 

"Pati Pelageja un Teļegins neplānoja piedalīties sēdē, bija tikai viņu pārstāvji," medijiem skaidroja tiesas preses dienests. 

Kad ieradās atbildīgie dienesti, tiesas namā sprāgstvielas netika atrastas.

Pelagejas un Teļegina šķiršanās lieta tika atlikta uz 18. jūniju. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu