Tobers: Katrā komandā konkurence ir kaut kas pozitīvs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristers Tobers
Kristers Tobers Foto: www.lechia.pl

Polijas futbola virslīgas vienības Gdaņskas "Lechia" pussargs Kristers Tobers konkurenci klubā uztver pozitīvi, vēstīts futbolista sarunā ar vienības preses pārstāvi kluba vietnē tīmeklī.

Pirmās spēles pēc sacensību atsākšanas Tobers pavadīja uz rezervistu soliņa. Pamatsastāvā viņš atgriezās pagājušajā svētdienā, kad "Lechia" viesos spēlēja ar Ščecinas "Pogoņ".

"Mačs Ščecinā nebija pats interesantākais. Abas komandas neradīja daudz iespēju gūt vārtus, un pēc finālsvilpes pretiniekiem bija jābūt apmierinātiem ar punkta izcīnīšanu," saka latvietis.

Tas, ka neizdevās uzvarēt, šķita esam pretrunā notikumu gaitai laukumā. "Tomēr mēs nevarējām radīt pietiekoši bīstamu momentu pie "Pogoņ" vārtiem. Varbūt mums vajadzētu mazliet vairāk riskēt un spēlēt agresīvāk, taču viņi ļoti labi spēlēja aizsardzībā," piebilda 19 gadus vecais spēlētājs.

Abas vienības pirms svētdienas spēles jau bija nodrošinājušas vietu čempionāta spēcīgākajā grupā un pēdējo pamatturnīra maču varēja aizvadīt bez spriedzes.

"Protams, mēs priecājāmies, ka šis pēdējais mačs neizlēma mūsu "būt vai nebūt"," saka Tobers. "Tomēr tas neko nemainīja mūsu pieejā šai cīņai. Mēs gribējām viņus uzvarēt un atgriezties Gdaņskā ar trim punktiem."

Tobers tikai svētdien atgriezās pamatsastāvā.

"Katrā komandā konkurence ir kaut kas pozitīvs. Tas ir normāli, un tā tam vajadzētu būt," konkurence latvieti nesatrauc.

"Lechia" pamatturnīra pirmajā daļā ar 43 punktiem ierindojās astotajā vietā, čempionātu turpinot spēcīgākajā grupā, bet vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka" ar 29 punktiem 30 mačos ieņēma priekšpēdējo vietu turnīra tabulā, un tai priekšā cīņa par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu